تاریخ: ۰۱ دی ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۵۲
بازدید: ۱۸۲
کد خبر: ۲۸۵۴۷۳
سرویس خبر : آهن و فولاد

احداث یک کارخانه سبز فولادسازی در عمان

احداث یک کارخانه سبز فولادسازی در عمان
‌می‌متالز - شرکت فولادسازی «Jindal Shadeed Group» بیش از سه میلیارد دلار برای احداث یک کارخانه سبز فولادسازی در عمان سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا با کمک آن، قطعات خودرویی استحکام بالا را برای مشتریانی در خاورمیانه، اروپا و ژاپن تولید کند.

به گزارش می‌متالز، هارشا شتی، مدیر اجرایی شرکت فولادسازی «Jindal Shadeed Group» گفت که این شرکت به دنبال اعطای تاییدیه‌های لازم برای تهیه زمین به منظور اجرای پروژه و احداث کارخانه‌ای با سوخت هیدروژن سبز است که می‌تواند پنج میلیون تن فولاد در سال را تولید کند.

وی افزود که انتظار می‌رود کارخانه فولاد مستقر در منطقه الدقم عمان تا سال ۲۰۲۶ به مرحله بهره‌برداری برسد.

هارشا شتی در مصاحبه‌ای در روز سوم دسامبر ۲۰۲۲ بیان کرد که این شرکت در زمان مناسب، به دنبال ارزیابی بهینه‌سازی بدهی و بیشینه‌سازی ارزش حقوق صاحبان سهام و به حداقل رساندن هزینه سرمایه خواهد بود.

همان طور که مصرف‌کنندگان بیشتری به دنبال افزایش تعهدات خود نسبت به رسیدن به اهداف خالص انتشارات صفر گاز‌های گلخانه‌ای هستند، فولادسازان نیز در سراسر جهان سرمایه‌گذاری زیادی برای کربن‌زدایی فعالیت‌های خود انجام می‌دهند. پیش‌بینی می‌شود که هیدروژن سبز که با استفاده از آب و برق تجدیدپذیر تولید می‌شود، نقش مهمی در فرایند کربن‌زدایی صنایع سنگین بازی کند و انتظار می‌رود که در دهه پیش رو، استفاده از آن به سرعت افزایش یابد.

در عین حال، افزایش هزینه‌های انرژی برای بازار‌هایی مانند اروپا به مقدار تولید آسیب رسانده و تمرکز بر منابع جایگزین برای این بخش را تشدید کرده است.

بازار‌های تقاضا

هارشا شتی در ادامه مطرح کرد که این شرکت یک توافق‌نامه بلندمدت تامین گاز طبیعی با دولت عمان برای رفع نیاز‌های انرژی مجتمع فولادی یکپارچه خود به امضا رساند.

وی افزود که سرمایه‌گذاری در فناوری‌های سوخت هیدروژن سبز، این شرکت را قادر می‌سازد تا از وابستگی به انرژی مبتنی بر سوخت‌های فسیلی دوری گزیند.

شتی همچنین بیان کرد که حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از حجم تولید کارخانه جدید این شرکت در عمان و منطقه شورای همکاری خلیج فارس مصرف خواهد شد و مابقی آن برای پاسخگویی به تقاضای افزایشی فولاد سبز در بازار‌های جهانی صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد که حجم تولید این کارخانه فولادسازی به نیاز صنایع خودروسازی و کالا‌های مصرفی در سراسر اروپا و در ساخت توربین‌های بادی در ژاپن و سایر کشور‌ها پاسخ خواهد داد.

شتی تصریح کرد که انتظار می‌رود حجم تقاضا برای محصولات فولادی تخت در منطقه شورای همکاری خلیج فارس تا سال ۲۰۳۰، از حدود هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال ۲۰۲۱، به بیش از ۱۱ میلیون تن افزایش یابد.

شرکت «Jindal Shadeed Group» در حال حاضر یک کارخانه فولادسازی در عمان دارد که سالانه دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد تولید می‌کند.

شرکت مادر «Jindal Shadeed» و گروه فولادسازی این شرکت، بخشی از هلدینگ ۳۵ میلیارد دلاری این مجموعه هستند. به علاوه گروه تولیدی «Naveen Jindal’s Jindal Steel & Power Ltd» و «Sajjan Jindal’s JSW Steel Ltd» نیز جزو این مجموعه هستند. گفتنی است که بر اساس شاخص ارزیابی میلیاردر‌های خبرگزاری بلومبرگ، خانم ساویتری جیندال با داشتن ثروت ۱۴ میلیارد دلاری، ثروتمندترین زن آسیا است.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده