به گزارش میمتالز، مجید رهنما مهندس ارشد مکانیک انرژتیک این بخش با اعلام این خبر گفت: جذب غبار آگلومره برگشتی از انتهای نوارنقالههای A-۵ , D ۱۴ , CB ۱،۲ در آگلوماشین شماره یک در طرح اولیه به وسیله یک عدد ونتیلاتور با اسکروبر مرطوب انجام میشد که با حذف سیستمهای مرطوب در طرح توسعه آگلوماشین ها، غبارگیری نوارنقالههای مذکور با اتصال به داکت الکتروفیلتر آگلوماشین ۴ تغییر داده شد، ولی با افزایش غبار در محوطه به علت عدم بالانس داکتینگ الکتروفیلتر آگلوماشین ۴ مجدداً ونتیلاتور در مدار قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به مشکلات ونتیلاتورهای مرطوب از جمله فرسودگی داکتها و اسکروبر، گرفتگی و رسوب مواد داخل اسکروبر، نگهداری و تعمیرات زیاد نهایتاً حذف ونتیلاتور در برنامه قرار گرفت. با بررسیهای کارشناسی انجام شده و ظرفیت مناسب الکتروفیلتر دیماسوس آگلوماشین یک با طراحی و اجراء داکتینگ جدید از نقطه حذف ونتیلاتور به داکت اصلی دیماسوس امکان حذف ونتیلاتور ۸۱۲ فراهم شد.
رهنما مهمترین مزایای انجام این طرح را حذف ونتیلاتور ۸۱۲، صرفه جویی ۱۱۰ KW/h درمصرف برق و ۲۰ m ۳/h مصرف آب سیکل گردشی و امکان برقراری حذف حوضچه ۲۸، قطع ارتباط داکت الکتروفیلتر ماشین ۴ به آگلوماشینهای قدیم و بالانس داکتینگ الکتروفیلتر ماشین ۴ عنوان نمود.
شایان ذکر است؛ مدیریتهای امور فنی و برنامه ریزی تولید، برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیرات و همچنین تلاشگران این واحد بهره برداری در مدیریت آگلومراسیون در اجرای این پروژه مشارکتی فعال داشتند.
منبع: ذوب آهن اصفهان