تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۸:۰۱
بازدید: ۱۸۴
کد خبر: ۲۸۹۱۸۷
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیرکل دفتر شناسایی بنیاد ملی نخبگان در بازدید از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان:

طرح بورس صنعتی، آینده روشنی در رفع نیاز‌های صنایع خواهد داشت

‌می‌متالز - مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اجرای طرح بورس صنعتی در کشور گفت: با اجرای طرح بورس صنعتی، سعی شده دانشجویان مستعد به سمت نیاز‌های صنعتی سوق پیدا کنند.

به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، رضا گلشن مهرجردی سه‌شنبه ۲۷ دی‌ماه در نشست با معاونان و مدیران مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، اظهار کرد: بازدید از مجموعه‌هایی مانند مجتمع مس سرچشمه رفسنجان که نه‌تن‌ها در ایران که در دنیا شناخته شده است، می‌تواند سرمایه‌ای برای همیشه باشد و داشته‌های علمی افراد را بیشتر کند.

وی عنوان کرد: یکی از محور‌های بنیاد ملی نخبگان، هدایت نخبگان و مستعدان به سمت حل مسائل کشور، از جمله در حوزه صنعتی است.

وی افزود: طرح‌هایی در بنیاد در دست اقدام داریم که طرح شهید روشن مشهورترین این طرح‌هاست که خوشبختانه طرح‌ها با همکاری دانشگاه‌ها در حال انجام است.

گلشن بیان کرد: همچنین طرح بورس صنعتی را در استان یزد با همکاری صنایع در دست اقدام داریم که صنایع استان فراخوان جذب دانشجو را داده‌اند و بسیاری از رشته‌ها در دانشگاه یزد تحت عنوان ظرفیت بورس صنعتی عنوان و اعلام شده و سعی شده دانشجویان مستعد به سمت نیاز‌های صنعتی استان سوق پیدا کنند.

وی طرح «مسوولیت‌های اجتماعی» را یکی دیگر از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان برشمرد و افزود: معتقدم اگر از جنس نیاز‌ها وارد این حوزه شویم می‌توانیم آینده روشنی براساس رفع نیاز‌ها داشته باشیم.

معرفی ۳۰۰ نخبه به صنعت مس

معاون پارک علم و فناوری استان کرمان هم در این نشست گفت: در سال گذشته بیش از ۳۰۰ نفر از نخبگان کشوری که اکثرا بومی بودند به منابع انسانی صنعت مس معرفی شدند که گام مثبتی در جذب نیرو‌های کارآمد است.

مسعود رضایی‌زاده افزود: واحد تحقیق و توسعه به‌دنبال راه‌اندازی شبکه نوآوری و فناوری است تا در راستای رفع چالش‌ها در مجموعه مس اقدام کند؛ وقتی چالش‌های حوزه تحقیق و توسعه و فناوری برطرف شود رونق و توسعه اقتصادی اتفاق می‌افتد.

مشاور امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: بر اساس تجربه به این نتیجه رسیدیم که ارتباط مستقیم نخبگان با صنایع بزرگ موفقیت‌آمیز نیست لذا با راه‌اندازی این شبکه در مجموعه مس سرچشمه، پروژه‌های تحقیقاتی بر اساس دانش‌بنیان‌ها و نوآوری‌ها بهتر پیش خواهد رفت و نیاز‌های مجتمع مس در مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مراکز رشد بر اساس فناوری برآورده می‌شود.

حمایت کامل مجتمع مس سرچشمه از دانشجویان محقق

معاون بهره‌برداری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این جلسه گفت: روزانه ۳۵۰ هزار سنگ معدن را جابه‌جا می‌کنیم و به‌عبارتی دیگر، سالانه ۹۰ میلیون تن سنگ معدن جابه‌جا و در کارخانه معدن، مس از آن‌ها تولید می‌شود.

علی فاضلی با اشاره به ارتباط مستمر با مراکز دانشگاهی، افزود: امسال در برنامه داریم تا ۳۸۶ هزار تن کاتد مس تولید کنیم که در دنیا جزو برند‌های خوب و بی‌نظیر است.

مدیر امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این جلسه با اشاره به این‌که فرهنگ پژوهش، تحقیق و توسعه رو‌به‌رشد است، گفت: پژوهش در مجتمع مس سرچشمه، سابقه دیرینه‌ای دارد و هر روز سمینار‌ها و همایش‌های مربوط به حوزه صنعت و معدن در این مجتمع برگزار می‌شود.

محمد محمودی مومن‌آبادی افزود: همه دانشجویانی که در زمینه تحقیق و انجام پروژه‌های تحقیقاتی در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان فعالیت دارند، حمایت می‌شوند، طرح‌های پژوهشی مطلوبی در این مجتمع شروع شده و در حال انجام است.

منبع: مس پرس

عناوین برگزیده