به گزارش میمتالز، نوک زاده گفت: از مهمترین اقدامات شرکت، ایجاد پلتفرم تحول دیجیتال است و در این رابطه، بخش قابل توجی از این پلتفرم محقق و عملیاتی و تقریبا در شرکت مستقر شده است. همچنین پروژه دیگری که در فولاد هرمزگان در دستور کار قرار دادیم، پروژههای اثبات مفهوم است که با جدیت دنبال میشود. در این زمینه چندین پروژه تعریف کردیم و عملیاتی شدهاند و در دست اجرا هستند.
مدیر فناوری شرکت فولاد هرمزگان تصریح کرد: نتیجه بلوغسنجی فولاد هرمزگان در ارزیابی تحول دیجیتال و مقایسه با شرکتهای دیگر به خوبی مشخص خواهد کرد که این شرکت در چه سطحی قرار دارد. همچنین با این ارزیابی، روند رشد فولاد هرمزگان به دقت مورد ارزیابی قرار میگیرد و معلوم خواهد شد جایگاه این شرکت در بحث تحول دیجیتال چگونه رشد خواهد کرد. از این رو یکی از مزایای مهم حضور فولاد هرمزگان در فرآیند ارزیابی ملی تحول دیجیتال این است که شرکت میتواند روند تحول دیجیتال خود را در فرآیند ارزیابی با دیگر شرکتهای حوزه صنعت مقایسه کند.
نوکزاده خاطرنشان کرد: مدل بلوغ دیجیتالی ۲۰۲۰۰ با ویرایش چهارم در سال ۱۴۰۰ که در فرآیند ارزیابی تحول دیجیتال به کار گرفته شد، یک مدل کامل است که تمامی فرآیندها و ابعاد سازمان مانند «حکمرانی و رهبری»، «استراتژی»، «فرهنگ و مهارت»، «نوآوری»، «فناوری» و «داده» را از هر نظر دربر میگیرد. «مدل کسب وکار و اکوسیستم»، «تجربه دیجیتال مشتریان»، «تجربه دیجیتال کارکنان» و «فرآیندهای دیجیتال» چهار دستاورد تحول دیجیتال هستند که همافزایی آنها در کنار هم، از سازمان زبده دیجیتال خواهد ساخت. در فولاد هرمزگان تلاش خواهیم کرد از رویداد ارزیابی ملی تحول دیجیتال به نفع خود و از تجربیات سایر شرکتهای حاضر در آن استفاده کنیم.