به گزارش میمتالز، جواد دانشور فرماندار شهرستان مروست در جریان بازدید از دفتر خبرگزاری فارس در این استان از نزدیک در جریان فرآیند کاری این دفتر خبری قرار گرفت و با خبرنگار فارس به گفتگو نشست.
وی توجه به ظرفیت رسانهای و استفاده مناسب و به موقع از این مهم را از جمله اقدامات حائز اهمیت در پیشبرد اهداف مدیریتی در جامعه دانست و افزود: رسانهها در حقیقت بازوان توانمندی برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر هستند.
فرماندار مروست در ادامه به بیان برخی مسائل و مشکلات این شهرستان پرداخت و اظهار کرد: با وجود مشکلات فراوان در حوزه آموزشوپرورش، موفق شدیم هنرستان معدن را در مروست راهاندازی کنیم.
دانشور افزود: این اقدام با همکاری معدن اسمالون صورت گرفت که دانش آموزان درسهای تئوری را در هنرستان و درسهای عملی را در معادن گذرانده و میتوانند پس از فراغت از تحصیل، دوران سربازی را نیز در همین معادن سپری و به آینده شغلی خود امیدوار باشند. ضمن اینکه هنرستان خیاطی نیز برای بانوان راهاندازی و منبعی برای درآمدزایی آنان شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به رتبه نامطلوب آموزشوپرورش شهرستان در سطح استان، جهت رفع نواقص وضعیت آموزش در شهرستانهای برتر را بررسی و از پیشنهادها و راهکارهای آنان جهت ارتقاء رتبه مروست در استان بهره گرفتیم. در همین راستا اعزام مشاوران به مدارس هر ۱۰ روز یکبار، تهیه کتابهای کمکآموزشی به ارزش تقریبی ۱۰۰ میلیون تومان، دعوت از سخنرانان برجسته کشوری، احداث چند باب مدرسه و ... بخشی از اقدامات بود که موجب ارتقاء رتبه شهرستان در حوزه آموزشوپرورش شد.
فرماندار مروست با اشاره به نوپا بودن این شهرستان و گلایه از برخی رسانهها به علت عدم همراهی، اذعان کرد: مسوولین همیشه مدعی بودند که مروست قطب کشاورزی استان است؛ اما اقدامات لازم برای حوزه کشاورزی به خوبی انجام نشده و ما گلایهمندی خود نسبت به کمکاری جهاد در حوزه آموزش و ترویج را به وزیر مربوطه نیز اعلام کردیم.
دانشور با بیان اینکه حلقه مفقوده آموزش و ترویج را خودمان بر عهده گرفتیم، تصریح کرد: با پیگیریهای فراوان کلنگ زنی شهرک گلخانهای مروست با پنل خورشیدی در سفر وزیر رقم خورد که در نوع خود یکی از بهترینهای خاورمیانه است. از سوی دیگر ترویج تولید انگور داربستی را نیز آغاز و از شرکتهای دانشبنیان برای ارائه راهکار مقابله با سرمازدگی و کاهش آسیبها، دعوت به همکاری کردیم.
وی با تأکید بر اینکه شغل ۹۰ تا ۹۵ درصد مردم مروست دامداری است، ادامه داد: هماکنون تعداد ۱۵۰۰ رأس دام سنگین و ۷۲ هزار رأس دام سبک در شهرستان وجود دارد که متأسفانه به خاطر گرانی نهادهها و از بین رفتن مراتع، دامها از شهرستان خارج میشوند؛ لذا اقدام به واردات نهادههای سهمیهای کرده و تا حد امکان رضایت دامداران را جلب کردیم که از کشتار یا فروش دامهای ماده خودداری کنند.
این مسوول یکی از معضلات اصلی مروست را در حوزه راههای مواصلاتی عنوان کرد و گفت: یکی از پروژههای اصلی مروست با مشکل مواجه شده و پیمانکار با مطالبه ۸۰ میلیارد تومانی حاضر به ادامه کار نیست و ما چشمانتظار تحقق و تخصیص مصوبات سفر ریاست جمهوری هستیم.
دانشور خاطرنشان کرد: جاده ابتدای مروست به سمت مهریز یکی از مسیرهای پرخطر است که تصادفات و تلفات جانی بسیار داشته و یکی از نقاط حادثهخیز شهرستان است. تکمیل این پروژه ۱۳ کیلومتری نیز نیازمند اعتباری قریب به ۱۵۰ میلیارد تومان است که تاکنون محقق نشده و ما هر روز شاهد حادثهای در این منطقه هستیم.
وی یادآور شد: دادن عنوان «قطب کشاورزی استان» به مروست موجب شد که هیچ صنعتی وارد این شهرستان نشود درحالیکه ورود صنایع میتواند موجب اشتغالزایی و پیشرفت شهرستان شود؛ بنابراین اقداماتی در جهت راهاندازی صنایع فولاد صورت گرفته است که امید است برای آینده مردم و جوانان این شهرستان مفید باشد.
فرماندار مروست در پایان از پتانسیلهای حوزه گردشگری مروست از جمله ۴۵ هکتار بافت تاریخی، جاذبههای گردشگری طبیعی همچون دریاچه نمک، تپه دوهل زنان و ... یاد کرد که توجه بیشتر مسوولین و همچنین رسانهها به این مهم میتواند موجبات توسعه صنعت گردشگری را فراهم کند.
منبع: خبرگزاری فارس