تاریخ: ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۹:۰۱
بازدید: ۳۳۲
کد خبر: ۲۹۰۶۹۱
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

سومین بازدید نخبگان دانشجویی کشور از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان انجام شد

سومین بازدید نخبگان دانشجویی کشور از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان انجام شد
‌می‌متالز - بنیاد ملی نخبگان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و نخبگان دانشگاه‌های تراز اول کشور را در قالب سومین اردوی علمی «راهیان پیشرفت» و با هدف آشنایی با دستاورد‌های شرکت مس در ۴ دهه گذشته و طرح‌های توسعه در حال اجرا راهی مجتمع مس سرچشمه کرد.

به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، عباس ابراهیمی معاون سرآمدان بنیاد ملی نخبگان کشور در ابتدا ضمن قدردانی از مدیران شرکت ملی مس و مجتمع مس سرچشمه به منظور راه اندازی این نوع بازدید‌ها و با اشاره به حضور ۳۲ دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های برتر کشور در این دوره، گفت: از همه بخش‌ها ازجمله مدیریت کلان شرکت ملی مس، معاون طرح برنامه و بودجه، مدیر مجتمع مس سرچشمه، معاونت بهره‌برداری، امور تحقیق و توسعه و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان که در این بازدید همکاری داشتند تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی افزود: در آینده نزدیک نتایج مثبت و موثر این بازدید‌ها در زمینه تحقیق و توسعه، پژوهش‌های کاربردی و بهره‌وری در فرآیند‌های مجتمع را خواهیم دید.

معاون بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: مجتمع مس سرچشمه در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوبی داشته و نیز نوسازی‌های مختلفی را خوشبختانه انجام داده، اما در افزایش بهره‌وری در برخی از بخش‌ها مانند حوزه کنترل سوخت، آلایندگی و هوشمندسازی جای کار بیشتر وجود دارد که ازسوی بنیاد نخبگان با راه‌اندازی بازدید‌های صنعتی مسایل و مشکلات در قالب طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی مطرح و راه‌حل برای رفع چالش‌های این صنعت ارائه و پیشنهاد خواهد شد.

وی با اشاره به استمرار برنامه بازدید نخبگان از نواحی صنعتی، خاطرنشان کرد: امروز دور سوم بازدید نخبگان از مجتمع مس سرچشمه بود که بازدید چهارم را در نیمه دوم بهمن خواهیم داشت. برنامه‌ریزی مجدد می‌کنیم که به همین شکل یا اشکال دیگر این بازدید‌ها ادامه یابد.

مشاور و دستیار مدیرعامل بنیاد نخبگان استان کرمان گفت: امروز سومین بازدید علمی از زیرساخت‌های فناورانه مجتمع مس سرچشمه هم صورت گرفت.

قاسم سریزدی افزود: راهکار‌ها و ایده‌هایی که از طرف نخبگان ارایه می‌شود راه‌گشاست و امیدواریم این بازدید‌ها زمینه‌ساز تعامل بیشتر نخبگان دانشگاهی با صنایع باشد.

سریزدی خاطرنشان کرد: در این تور‌های علمی، چالش‌ها شناسایی و بیان مساله انجام می‌شود و با طرح و ثبت ایده‌های نوآورانه و فناورانه، در نهایت اجرای راهکار در دستور کار قرار خواهد گرفت.

گفتنی است سومین بازدید علمی «راهیان پیشرفت» ۱۰ بهمن ماه با حضور گروهی از دانشجویان دانشگاه‌های برتر از جمله دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، امیرکبیر و علم و صنعت برگزار شد.

منبع: مس پرس

عناوین برگزیده