تاریخ: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۰:۳۰
بازدید: ۳۱۵
کد خبر: ۲۹۲۵۱۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس:

صنایع هرمزگان ۶۰۰ هزار میلیارد ریال گردش مالی دارند

صنایع هرمزگان ۶۰۰ هزار میلیارد ریال گردش مالی دارند
‌می‌متالز - نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و نایب رییس کمیسیون انرژی با اشاره به اهمیت اقتصادی هرمزگان گفت: گردش مالی صنایع در استان سالانه بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد ریال بوده و ۶۰ درصد آلومینیوم کشور و ۷۰ درصد صادرات در این استان است.

به گزارش می‌متالز، احمد مرادی در آیین تودیع و معارفه مدیران تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: با وجود این جایگاه، پیوست فرهنگی در توسعه صنعتی و اقتصادی هرمزگان مورد غفلت واقع شده و با توجه به توسعه صنعتی، اقتصادی، در حوزه فرهنگی خوب عمل نشده است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این استان نیازمند توجه ویژه مدیران سطح ملی است و در حوزه‌های فرهنگی و دینی باید امکانات و بودجه بیشتری تخصیص داده شود.

مرادی ادامه داد: خانه‌های عالم یک موضوع جدی و مهم است و گسترش ساخت خانه‌های عالم در روستا‌ها یک نیاز ضروری است.

در این مراسم که با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، از خدمات حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی استان قدردانی و حجت‌الاسلام غلامحسین حقانی به عنوان مدیرکل جدید سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان منصوب و معرفی شد.

حجت‌الاسلام حقانی فرزند شهید حقانی اولین امام جمعه بندرعباس است که در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید.

منبع: دبیر خانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم