تاریخ: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۵:۱۶
بازدید: ۱۷۱
کد خبر: ۲۹۳۴۰۳
سرویس خبر : آهن و فولاد

قدردانی رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد از فولاد مبارکه برای کمک این شرکت جهت ایجاد پارک علم و فناوری در این دانشگاه

قدردانی رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد از فولاد مبارکه برای کمک این شرکت جهت ایجاد پارک علم و فناوری در این دانشگاه
‌می‌متالز - فرید نعیمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد صبح امروز در آیین افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف‌آباد: به‌دنبال تاسیس یک دانش‌شهر، امروز یکی از المان‌های فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد افتتاح می‌شود.

به گزارش می‌متالز، وی افزود: با تاسیس پارک علم و فناوری و استقرار ۵۸ واحد و شرکت فناور به کمک صنایع در این دانشگاه، به‌دنبال آن هستیم که تحقیقات و پژوهش‌ها را مطابق با نیاز صنعت پیش ببریم تا بتوانیم شاهد تحقق تولید دانش‌بنیان در کشور باشیم.

برای ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، از شرکای خود همچون شرکت فولاد مبارکه تشکر می‌کنم که به ما کمک کردند تا بتوانیم این طرح را مبتنی بر اقتصاد خصوصی عملیاتی کنیم.

منبع: دنیای معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم