تاریخ: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۱:۴۸
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۲۹۳۸۴۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

شرکت‌های شستا و بانک رفاه واگذار نشود

شرکت‌های شستا و بانک رفاه واگذار نشود
‌می‌متالز - حسین حبیبی می‌گوید: دولت حق تصمیم‌گیری برای دارایی‌های تاریخی کارگران را ندارد.

به گزارش می‌متالز، «دولت نمی‌تواند دارایی‌های کارگران را مال خود فرض کند و برای آن‌ها نسخه بپیچد»؛ حسین حبیبی (عضو هیات مدیره کانون عالی شورا‌های اسلامی کار کشور) با بیان این مساله، از احتمال واگذاری بانک رفاه و شرکت‌های شستا ابراز نگرانی می‌کند.

او در مخالفت با این واگذاری‌ها می‌گوید: همانطور که بار‌ها گفته‌ایم، سازمان تامین اجتماعی از محل کسر حق بیمه ماهیانه کارگران شکل گرفته و هیچ ربطی به اصل ۲۹ قانون اساسی و اجرایی شدن آن ندارد لذا اصلاً متعلق به دولت نیست بلکه مالکیت و منابع آن به طور مستقیم متعلق به کارگران است؛ دولت‌ها فقط امانتدار دارایی‌ها هستند؛ در این شرایط هرگونه تصمیم گیری که منجر به ضرر و زیان برای سازمان تامین اجتماعی شود و خسرانی در دارایی‌های کارگران به وجود بیاورد، قابلیت پیگیری قضایی دارد.

این فعال کارگری اضافه می‌کند: اگر قرار بر واگذاری‌ست، فقط می‌توانند از شرکت‌های متعلق به دولت واگذار کنند تا کسری بودجه‌شان برطرف شود؛ نباید سراغ شرکت‌ها و دارایی‌های سازمان تامین اجتماعی بیایند؛ هر اسمی که روی واگذاری‌ها می‌گذارند مهم نیست، فقط این واگذاری‌ها که هدف آن تامین بودجه برای دولت است نباید مشمول سازمان و شستا شود.

حبیبی در پایان تاکید می‌کند: سازمان تامین اجتماعی شامل مراکز درمانی ملکی، شرکت‌های شستا و بانک رفاه کارگران، حاصل دسترنج کارگران و مصداق بارز حق‌الناس است؛ واگذاری شرکت‌های شستا باید متوقف شود؛ واگذاری بانک رفاه نیز که این روز‌ها زمزمه‌های آن به گوش می‌رسد بایستی متوقف شود.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم