تاریخ: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۷:۵۲
بازدید: ۹۱۱
کد خبر: ۲۹۴۲۶۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
معاون امور معادن سازمان صمت استان همدان مطرح کرد

سرانجام اکتشاف طلا در «عشوند» /بهره‌برداری از معدن لیتیوم همدان تا ۲ سال دیگر

سرانجام اکتشاف طلا در «عشوند» /بهره‌برداری از معدن لیتیوم همدان تا ۲ سال دیگر
‌می‌متالز - معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه هنوز معدن طلا در همدان وجود ندارد، گفت: یک مورد کار اکتشافی در روستای عشوند نهاوند در زمینه طلا صورت گرفته که هنوز تبدیل به معدن نشده و پروانه بهره‌برداری ندارد.

به گزارش می‌متالز، محمدهادی احمدی درباره عدم فعالیت معادن یاقوت و رز کوارتز در استان همدان، اظهار کرد: این معادن به علت مشکلات محلی تعطیل شده که متأسفانه هنوز به علت این موضوع، تصمیم فرمانداری همدان هم این بوده که این معدن تعطیل باشد و تصمیم جدیدی هم اتخاذ نکرده است.

وی تصریح کرد: طبق ماده ۱۹ قانون معادن نیروی انتظامی وظیفه دارد نسبت به رفع معارضان محلی معادن اقدام کند که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه از کشف ذخیره لیتیوم در همدان خبر داد و بیان کرد: دو محدوده اکتشافی لیتیوم در همدان نیاز به سرمایه‌گذار دارد.

وی با بیان اینکه متقاضی سرمایه‌گذاری بر روی معدن لیتیوم وجود دارد، خاطرنشان کرد: تأییدیه وجود لیتیوم دریافت شده و گواهی کشف و پروانه بهره‌برداری نیز اخذ خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده بتوانیم این معدن را راه‌اندازی کنیم.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان درباره پروژه پرشین یاقوت نیز بیان کرد: پروژه پرشین یاقوت در زمینه تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی احداث شده بود که به علت برخی مشکلات پروژه به سرمایه‌گذار جدیدی واگذار شده است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود پرشین یاقوت در صورت اجرای کل پروژه سه میلیارد دلار ارزآوری داشته باشد، یادآور شد: میزان صادرات و ارزآوری تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی جزء صادرات خاص برای کشور‌های خاصی است که با راه‌اندازی این طرح همدان هم به مناطق صادرکننده سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی بپیوندد.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: حداقل استخراج مواد معدنی در استان همدان ۱۵ میلیون تن است و با استخراج واقعی که ۲۱ میلیون تن است، اختلاف زیادی دارد که نبود پروژه‌های عمرانی و بازار از دلایل عدم تحقق این میزان است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین