تاریخ: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۱۳
بازدید: ۱۹۹
کد خبر: ۲۹۶۲۶۲
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

آلومینیوم جنوب؛ فرصتی طلایی برای صنایع پایین‌دستی

آلومینیوم جنوب؛ فرصتی طلایی برای صنایع پایین‌دستی
‌می‌متالز - رئیس روابط عمومی آلومینیوم جنوب (سالکو) از صنایع پایین‌دستی آلومینیوم دعوت کرد در منطقه ویژه اقتصادی لامرد سرمایه‌گذاری کنند. مصطفی نیدانی از افزایش سرمایه‌گذاری و رونق قابل‌توجه اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد خبر داد و گفت: امروزه سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در منطقه ویژه اقتصادی لامرد صورت گرفته، اما لازم است این سرمایه‌گذاری‌ها در قالب تکمیل چرخه تولید به سرانجام برسد.

به گزارش می‌متالز، او با اعلام اینکه آلومینیوم جنوب بهترین فرصت برای ایجاد صنایع پایین‌دستی است گفت: امروزه در آلومینیوم جنوب مواد مذاب آلومینیوم با خلوص ۸/ ۹۹‌درصد تولید می‌شود، بنابراین بهترین فرصت برای سرمایه‌گذارانی است که قصد دارند در صنایع پایین‌دستی آلومینیوم سرمایه‌گذاری و فعالیت کنند.

رئیس روابط عمومی آلومینیوم جنوب (سالکو) با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذار به دنبال آن است که هر چه سریع‌تر سرمایه‌اش بازگردد و وارد چرخه سوددهی شود گفت: اگر سرمایه‌گذاران مقداری هوش و ذکاوت داشته باشند، می‌توانند از ظرفیت آلومینیوم جنوب بهترین استفاده را برای تولید با کیفیت، مقرون‌به‌صرفه و سودآور ببرند.

او با تاکید بر اینکه بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد کشور خام‌فروشی است گفت: در حال حاضر پودر آلومینا وارد کارخانه آلومینیوم جنوب می‌شود و پس از تبدیل آن به شمش، صادر می‌شود، در صورتی که اگر صنایع پایین‌دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد ایجاد شود، به جای آنکه شمش خام را صادر کنیم، می‌توانیم با تبدیل این شمش به محصول، فرآورده نهایی را صادر کنیم.

نیدانی با اعلام اینکه شمش‌های تولید شده در آلومینیوم جنوب با کیفیت و خلوص بالا تولید و صادر می‌شود گفت: یکی از کشور‌های مقصد صادرات آلومینیوم، کشور ترکیه است که در همین ترکیه، شمش‌های آلومینیوم را تبدیل به محصول می‌کنند تا به قیمت چند برابری به کشور ما وارد شود، در صورتی که اگر صنایع پایین‌دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد ایجاد شود، سود ناشی از ارزش افزوده در کشورمان باقی می‌ماند.

او با اعلام اینکه محصولاتی همچون قوطی‌های آلومینیومی، ظروف، پیچ، مهره، پروفیل، قطعات خودرو و بسیاری موارد دیگر که در خارج تولید و به کشورمان وارد می‌شود، با آلومینیوم‌های تولید شده در شرکت آلومینیوم جنوب تولید می‌شود گفت: شمش‌های آلومینیومی که با بهترین کیفیت در آلومینیوم جنوب تولید می‌کنیم، به کشور‌هایی همچون ترکیه صادر می‌شود و آن‌ها این شمش‌ها را تبدیل به محصول یا فرآورده کرده و دوباره به کشورمان صادر می‌کنند.

رئیس روابط عمومی آلومینیوم‌جنوب (سالکو) خطاب به سرمایه‌گذاران گفت: آلومینیوم‌جنوب بهترین فرصت برای سرمایه‌گذارانی است که قصد دارند در زمینه تولید صنایع پایین‌دستی فعالیت کنند، زیرا می‌توانیم آلومینیوم مذاب را در اختیار کارخانه‌های تولیدکننده قطعات و محصولات آلومینیومی قرار دهیم و آن‌ها این آلومینیوم مذاب را تبدیل به قطعه و محصول کنند، بنابراین هزینه انرژی برای تبدیل شمش به آلومینیوم مذاب را نخواهند داشت.

او با تاکید بر اینکه در صورت ایجاد صنایع پایین‌دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، هزینه‌های سرد کردن آلومینیوم و تبدیل آن به شمش نیز از دوش آلومینیوم جنوب برداشته می‌شود گفت: همچنین نیازی به هزینه‌های دیگر همچون قالب‌گیری، بسته‌بندی، حمل‌ونقل شمش‌ها و دیگر هزینه‌ها نداریم، بنابراین اگر صنایع پایین‌دستی آلومینیوم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد ایجاد شود، سود دوطرفه نصیب سرمایه‌گذاران پایین‌دستی صنعت آلومینیوم و کارخانه آلومینیوم جنوب می‌شود.

نیدانی در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان آلومینیوم مذاب را در اختیار تولیدکنندگان صنایع پایین‌دستی قرار داد گفت: برای انتقال آلومینیوم مذاب به بخش قالب‌گیری کارخانه، دیگ‌های بزرگی تعریف شده که آلومینیوم مذاب در آن‌ها قرار می‌گیرد و به وسیله کامیون‌ها به سالن قالب‌گیری منتقل می‌شود، اگر صنایع پایین‌دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد مستقر شوند، می‌توانیم همین دیگ‌های بزرگ حاوی آلومینیوم مذاب را به کارخانه تولید صنایع پایین‌دستی منتقل کنیم.

او به تشریح منافع ناشی از انتقال آلومینیوم مذاب به صنایع پایین‌دستی آلومینیوم پرداخت و گفت: در این صورت خط تولید صنایع پایین‌دستی با سرعت بیشتری کار می‌کند، هزینه تولید آن‌ها کاهش می‌یابد، باعث افزایش سود می‌شود و در زمینه صادرات، حمل‌ونقل و بارگیری نیز مقدار قابل‌توجهی برای تولیدکنندگان صنایع پایین‌دستی سودآوری دارد.

رئیس روابط عمومی آلومینیوم جنوب (سالکو) خطاب به تمامی سرمایه‌گذاران در صنعت آلومینیوم تاکید کرد: از ظرفیت کارخانه آلومینیوم جنوب استفاده کنید تا هم تولیدی با کیفیت داشته باشید و هم سودآوری سرشار و تولیدی مطمئن را تجربه‌کنید.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت