به گزارش میمتالز، امروز فولاد مبارکه با سرمایهگذاریها و پژوهشهایی که با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی و دانشبنیان انجام داده به دستاوردهای خوبی رسیده است.
وی توانایی تولید فولاد با کمترین میزان آب نسبت به دیگر فولادسازان دنیا، دستیابی به دانش و فناوری تولید فولادهای زنگنزن، فولادهای مقاوم در محیط نفت و گازترش و فولادهای الکتریکی و همچنین تأمین بازارهای داخلی و ارزآوری برای کشور در شرایط تحریم را بهعنوان بخشی از دستاوردهای این شرکت برای نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه ادامه داد: با اعتماد فولاد مبارکه به شرکتهای سازنده داخلی، امروز بهجرئت میتوان گفت بیش از ۹۰ درصد قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید این صنعت بومیسازی شده و در پی این اعتماد، نهتنها شرکتهای دانشبنیان و سازنده داخلی به خودباوری و رشد رسیدند، بلکه فرصتهای شغلی و رونق اقتصادی زیادی در جامعه ایجاد شده است که بالطبع ایجاد اشتغال پایدار در جامعه، امنیت اقتصادی، تأمین معاش و فراهم شدن زمینههای مناسب برای فعالیتهای فرهنگی و سلامت جامعه را در پی دارد. براتی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه همواره توجه به مسوولیتهای اجتماعی را یکی از رسالتهای اصلی خود دانسته و در بالاترین سطح ممکن به آن پایبند بوده است، اظهار کرد: امروز در فولاد مبارکه بهموازات توفیقهایی که در بخش تولید حاصل شده، شاهد آن هستیم که این شرکت به اذعان مسوولان حفاظت محیطزیست استان و کشور، الگویی مناسب برای سایر کارخانههای کشور است. فولاد مبارکه برای بهبود فرایندهای زیستمحیطی خود تاکنون بالغبر یک میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده و شرایطی فراهم ساخته که کارشناسان داخلی این حوزه و مسوولان ذیربط بتوانند بهصورت لحظهای و برخط، تمامی خروجیهای خطوط تولید شرکت را رصد و پایش کنند.
وی تصریح کرد: همچنانکه مقام معظم رهبری همواره رسالت مسوولین نظام و صاحبان صنایع را کار و تلاش مضاعف و امیدآفرینی در جامعه دانستهاند، مدیران و کارکنان فولاد در این شرایط در پاسخ به منویات مقام معظم رهبری با افزایش تولید و دست یافتن به دانش تولید بسیاری از فولادهای خاص، در مسیر تزریق امید به جامعه و رونق اقتصادی گام برمیدارند و اجازه نخواهند داد دشمنان با تبلیغات منفی و تضعیف روحیه جامعه، به اهداف خود دست یابند.
منبع: دنیای اقتصاد