تاریخ: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۱۳
بازدید: ۱۲۶
کد خبر: ۲۹۷۱۷۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
امام جمعه بافق:

باید نوع نگاه به هزینه کرد عوارض ۲ درصد معادن تغییر کند

‌می‌متالز - حجت‌الاسلام سعادت‌فر گفت: بعد از تدوین یک برنامه جامع برای پیشرفت متوازن شهر، دومین شاخصه تغییر نوع نگاه به هزینه کرد عوارض ۲ درصد معادن است.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الاسلام رضا سعادت‌فر، امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بافق گفت: برای هزینه کرد عوارض ۲ درصد معادن، اولویت‌های شهرستان باید مشخص شود و بدانیم که شهرسازی تنها اولویت نیست.

او بیان کرد: جاده، بهداشت، آموزش و پرورش و... نیز اولویت هستند و مدرسه که یک کارخانه انسان سازی است مهم‌تر از کارخانه آهن اسفنجی است.

سعادت‌فر گفت: ما در شهرستان کمبود فضای آموزشی و معلم داریم و باید سهمیه استخدام معلم در شهرستان افزایش پیدا کند.

او با اشاره به وضعیت حجاب در نوروز امسال تأکید کرد: ضرورت دارد دستگاه قضا و نیروی انتظامی فضای جامعه را برای بی حجابی و احقاق جرم ناامن کنند و نگذارند این بی حجابی عادی سازی شود.

خطیب جمعه بافق افزود: ایمان و غیرت دینی باید باعث تقویت امر به معروف و نهی از منکر و جلوگیری از ریختن قبح بی حجابی و کشف حجاب شود چراکه مسئله حجاب یک منفذ برای نفوذ فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی دشمنان انقلاب اسلامی است.

سعادت‌فر خاطرنشان کرد: ما باید خود را با وضعیت مطلوب مقایسه کنیم نه وضعیت بدتر از خود چراکه بی حجابی جرم است و مسوولین موظفند با جرم و بی حجابی برخورد کنند.

سعادت‌فر گفت: اگر این مملکت رشد اقتصادی ۱۰۰ درصد پیدا کند و مشکلات تورم حل شود، اما مسئله بی حجابی به واسطه ضعف مجلس انقلابی و مسوولین عادی‌سازی شود، این ننگ با هیچ آبی قابل تطهیر نیست.

سعادت‌فر افزود: بیانیه وزارت کشور در این موضوع، کافی نیست و باید اقدام قاطع صورت گیرد و این بیانیه دادن‌ها دردی را دوا نمی‌کند.

او گفت: دین و تفریح منافاتی باهم ندارند و منتقدان به جلسات قرآن و برنامه‌های فرهنگی در پارک‌ها، ضعف فکری و اعتقادی یا غرض شخصی دارند.

خطیب جمعه بافق در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه ایمانی باید از نزاع و درگیری اجتناب کند و به وحدت اهتمام بورزد که این با ارکانی محقق می‌شود که اولین شاخص آن تمکین جامعه ایمانی به وظیفه بندگی و شرعی خود و دوری از خودمحوری و دل محوری است.

او افزود: دومین رکن ایجاد وحدت این است که انسان باید اهل ایثار و گذشت باشد و حاضر باشد از حقوق شخصی خود برای احقاق وحدت ایثار کند.

سعادت‌فر بیان کرد: احترام به یکدیگر و ارزش قائل شدن برای تخصص‌های دیگران رکن سوم و رکن چهارم باور داشتن به وجود دشمن فعال در درون و برون است.

او ادامه داد: رکن پنجم تعصب داشتن بر روی حفظ ابهت جامعه ایمانی، رکن ششم حمایت و انتقاد دلسوزانه، رکن هفتم خیرخواه بودن نسبت به محیط پیرامون خود و رکن هشتم نیز صیانت کردن از عمود محور وحدت است.

امام جمعه بافق گفت: اتحاد مسلمانان یک فریضه قطعی قرآنی است و باید به عنوان یک وظیفه به آن نگاه کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده