به گزارش میمتالز، «علی رسولیان» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران روز سهشنبه در نشست با جمعی از احیاگران واحدهای راکد، با بیان این مطلب، افزود: از این تعداد ۱۲۹۸ واحد درون شهرکها و نواحی صنعتی و ۴۵۳ واحد خارج از شهرکها و نواحی صنعتی کشور بوده است.
وی اضافه کرد: با توجه به برنامه ابلاغی احیای واحدهای راکد در سال ۱۴۰۱ تحقق ۸۸ درصدی در حوزه تعداد واحدهای مجدد راهاندازی شده و همچنین تحقق ۹۷ درصدی در حوزه اشتغال ایجاد شده را در سال گذشته داشتهایم.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، ادامه داد: در سال گذشته ۲۵۶۲ واحدی که زیر ظرفیت ۵۰ درصد کار میکردند را به بالای ۵۰ درصد ارتقای ظرفیت دادهایم که در این حوزه نیز درصد تحقق برنامه ابلاغی ۷۸ درصد بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت، لیست صنایع پیشران و رشته فعالیتهای صنعتی اولویتدار را تهیه کرده که این لیست در اختیار احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی قرار میگیرد.
رسولیان، همچنین به ارائه مشوقهای حمایتی به احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی اشاره کرد و افزود: اطلاعات لازم را در اختیار احیاگران قرار میدهیم و بستههای حمایتی و تشویقی برای احیای واحدهای تولیدی داریم.
در این نشست تعدادی از احیاگران واحدهای تولیدی به بیان مهمترین مسائل، مشکلات، دغدغهها و نقطه نظرات خود در حوزه احیای واحدهای راکد پرداختند.
تامین سرمایه در گردش و ثابت، دریافت تسهیلات، حمایت از نوسازی و بهسازی و ورود ماشین آلات و تکنولوژی، تسهیل بروکراسی اداری و حذف دستورالعملهای دست و پاگیر و قوانین زائد بخشی از مهمترین دغدغههای احیاگران بوده است.
احیاگران واحدهای صنعتی به موضوعاتی از جمله توسعه صنعت بر اساس آمایش سرزمینی، حمایتهای حقوقی و معنوی، استفاده از ظرفیت اتاق بازرگانی برای به هم رسانی نیازها و توانمندیها، مشارکت همه بخشها و دستگاههای اجرایی در روند احیاء و الزام بانکها به احیا واحدهای تحت تملک اشاره کردند.
احصاء موانع بر اساس رشتههای صنعتی هر استان، ارتقای تکنولوژی واحدهای راکد و بهینه سازی خطوط تولید، رفع مشکلات زیرساختی، شبکه سازی و همافزایی، تشکیل کارگروه یا قرارگاه و استفاده از روشهای نوین تامین مالی نیز از دیگر پیشنهادات احیاگران واحدهای صنعتی و تولیدی در این نشست بوده است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۸۶ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۷ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۵۰ هزار و ۳۷۳ واحد صنعتی و چهار هزار و ۲۶۰ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۹۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
منبع: شاتانیوز