تاریخ: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۶:۵۹
بازدید: ۲۶۹
کد خبر: ۲۹۸۵۴۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

احیای ۴۰ واحد راکد در سال‌جاری

احیای ۴۰ واحد راکد در سال‌جاری
‌می‌متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل درخصوص احیای واحد‌های راکد اظهار کرد: سال گذشته احیای واحد‌های صنعتی جز برنامه‌های اصلی بوده و امسال نیز قرار است ۴۰ واحد راکد صنعتی دیگر به چرخه تولید بازگردند تا ما با پرداخت تسهیلات و منابع مورد نیاز، مواد اولیه آن‌ها را تأمین کرده و آن‌ها را وارد چرخه تولید کنیم.

به گزارش می‌متالز، صادقی، عمده دغدغه کارآفرینان را تسهیل‌گری در حوزه صدور مجوز‌ها و پرداخت تسهیلات متنوع با سود کم عنوان کرد و گفت: در این زمینه امسال نیز کارگشایی خاص با دستور استاندار اردبیل انجام خواهد شد.

منبع: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم