تاریخ: ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۷:۳۷
بازدید: ۲۶۱
کد خبر: ۲۹۸۶۱۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

توسعه و تکمیل زنجیره صنعت فولاد در استان چهارمحال و بختیاری

توسعه و تکمیل زنجیره صنعت فولاد در استان چهارمحال و بختیاری
‌می‌متالز - استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای توسعه و تکمیل زنجیره صنعت فولاد در استان برنامه جدی وجود دارد. فولاد سفیددشت سال گذشته ۲۸۰ نیرو و فولاد تاراز ۱۸۰ نیرو جذب کردند.

به گزارش می‌متالز، غلامعلی حیدری امروز در دیدار معاون پارلمانی رئیس جمهور با تعدادی از اساتید دانشگاه‌های سراسر استان، اظهار داشت: دولت در عرصه‌های بین الملل توفیقات خوبی داشته از جمله سفر رییس جمهور محترم به چین به عنوان یک تحول جدی در عرصه بین الملل و روابط ایران و کشور‌های دنیا رقم خورد.

وی در خصوص مصوبات هیات دولت در استان، گفت: در عرصه‌های داخلی نیز گام‌های خوبی در راستای توسعه و پیشرفت برداشته می‌شود، همچنین در استان چهارمحال و بختیاری، هیات دولت چهار مصوبه داشته است که یک مورد برای زلزله زدگان بود که با پیگیری‌های صورت گرفته به سرعت اعتبار تزریق شد، مصوبه برای سیل نیز انجام شد که اعتبار به هنگام و به خوبی جذب شد.

رویکرد دولت سیزدهم توزیع منابع با اولویت مناطق محروم

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: بعد از زلزله‌ای که در اندیکا و کوهرنگ اتفاق افتاد، پس از پیگیری‌های مستمر، برای توسعه شهرستان محروم کوهرنگ مصوبه‌ای ابلاغ شد که اعتبار فوق العاده‌ای تخصیص یافت که یکی پس از دیگری در حال جذب هستند و مصوبه بعدی نیز برای افسر آباد که یک روستای رانشی بود که با پیگیری خوبی که انجام شد، مصوبه ۷۰ میلیارد تومانی ویژه توسط هیات دولت برای پایدار سازی و مستحکم سازی روستا در مقابل رانش اختصاص یافت.

حیدری با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان، گفت: پنجمین مصوبه، گل سر سبد تمامی مصوبات بود که آن مصوبه سفر است و سند توسعه و پیشرفت چهارمحال و بختیاری در مصوبات سفر رقم خورد که مسائل استان به صورت همه‌جانبه دیده شد تا هم پروژه‌های پیشران و هم پروژه‌های نیمه تمام با اولویت محرومیت زدایی مصوب شدند.

استاندار چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: رویکرد دولت سیزدهم آن است که توزیع منابع با اولویت مناطق محروم صورت بگیرد که این مهم در چهارمحال و بختیاری اتفاق افتاده است و یکی از دلایل این اتفاق، پیگیری مسائل از بالا‌ترین رده مسوولیت اجرایی کشور بوده است.

دولت سیزدهم تصمیمات شجاعانه‌ای در خصوص آب استان گرفت

وی با اشاره به تنش‌های آبی موجود در استان، تاکید کرد: یکی از پروژه‌های مهم چهارمحال و بختیاری آب بود که در سفر رییس جمهور از پروژه‌های آبی بازدید شد و مسائل گفته شد که چرا مردم استانی که ۱۱ درصد اب کشور از آن‌جا است، در حوزه آب احساس حقارت می‌کنند، چرا تشنه اند و بحران‌های آبی اتفاق می‌افتد و آب پایدار ندارند.

حیدری افزود: در این خصوص، تصمیم قاطع و سرنوشت ساز برای آب استان گرفته شد. مشکلات پروژه بن-بروجن حل شد و اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومانی به این پروژه تزریق شد، همچنین مکان آبگیر این پروژه تغییر کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن بیان ضرورت تامین آب پایدار، گفت: در خصوص آب استان، دولت سیزدهم تصمیمات شجاعانه‌ای گرفت. معاون اول رئیس جمهور ۷ جلسه برای تنش آبی استان برگزار کرد. نمود کار جهادی در خصوص آب استان را می‌توان در جهادآبرسانی در سردشت و خانمیرزا و دیگر مناطق استان مشاهده کرد.

حیدری تاکید کرد: برای توسعه استان، گام‌های بلندی پیش رو است که بخشی در زمان حال انجام می‌شود و برخی دیگر زمان بر است چرا که در همه حوزه‌ها از جمله آب، کشاورزی، جاده، راه آهن، بهداشت و درمان، فرهنگ، گردشگری و... برای تحقق شعار سال که مهار تورم و رشد تولید است برنامه ریزی صورت گرفته است و به دنبال تنظیم سند توسعه پیشرفت هستیم.

برای توسعه فولاد در استان برنامه جدی وجود دارد

وی با اشاره به اینکه برای توسعه و تکمیل زنجیره صنعت فولاد در استان برنامه جدی وجود دارد، افزود: فولاد سفید دشت سال گذشته ۲۸۰ نیرو و فولاد تاراز ۱۸۰ نیرو جذب کردند.

حیدری گفت: اعتبارات خوبی برای مسائل فرهنگی اختصاص داده شده و برای توسعه دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، مصلی‌ها، گردشگری، دانشگاه‌ها، مدارس و بخصوص جمع کردن مدارس کانکسی در چهارمحال و بختیاری اعتبارات خوبی در سفر جذب شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن، استان ما جزو ۱۰ استان برتر در بحث مسکن است چرا که با وجود قیمت بالا و کمبود زمین، ۷۰ درصد زمین مورد نیاز تامین شده است و ساخت مسکن هم به خوبی در حال انجام است. برای دانشگاه نیز تبصره‌ای وجود دارد که از زمین‌های دانشگاه برای ساخت خانه متاهلین استفاده شود که از این طرح حمایت می‌شود که در این بخش هم گام‌های موثری برداشته شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده