تاریخ: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۴۳
بازدید: ۳۴۰
کد خبر: ۲۹۹۹۹۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

موافقت فرابورس با پذیرش یک شرکت پروژه جدید

موافقت فرابورس با پذیرش یک شرکت پروژه جدید
‌می‌متالز - مدیرعامل فرابورس ایران از موافقت با پذیرش یک شرکت پروژه جدید در فرابورس ایران در راستای تزریق منابع به طرح‌های تولیدی و ورود سرمایه‌ها به بازار اولیه خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمدعلی شیرازی مدیرعامل فرابورس ایران اظهار کرد: شرکت سهامی عام پروژه اکسیر مس (تغلیظ فاز ۳ مس سونگون) در راستای اجرای دستورالعمل نحوه صدور مجوز عرضه عمومی شرکت پروژه (سهامی عام) توانست تاییدیه لازم را از هیات پذیرش فرابورس اخذ کند.

شیرازی با اشاره به اینکه شرکت سهامی عام پروژه اکسیر مس از طرح‌های زیرمجموعه شرکت صنایع ملی مس است، بیان کرد: این شرکت در واقع اولین شرکتی است که در قالب دستورالعمل صدور مجوز عرضه عمومی شرکت پروژه (سهامی عام) توانسته مجوز پذیرش بگیرد.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم