به گزارش میمتالز، مهدی سجادی با اشاره به اینکه پهنه جنوبی استان در سال ۹۲ به منظور شناسایی پتانسیلهای معدنی بلوکه شد، اظهارکرد:، اما قرار بر این بود تا این روند طی یک سال به پایان برسد، ولی این امر محقق نشد و بالاخره در سال گذشته پهنه آزاد شد.
وی افزود: بلوکه و بلاتکلیف بودن این پهنه سبب شده بود تا طی این سالها نه پروانه اکتشاف، نه گواهی کشف و نه پروانه بهره برداری صادر شود.
سجادی ادامه داد: مساحت پهنه بلوکه شده بیش از ۱۰ هزار کیلومتر بوده که برای انجام مطالعات اکتشافی از سوی سازمان زمین شناسی بلوکه شده بود.
وی توضیح داد: این پهنه در تیرماه سال گذشته آزاد شد و ۱۰ محدوده امید بخش توسط ایمیدرو و ۱۶ محدوده امید بخش نیز توسط سازمان زمین شناسی مشخص شد که آنها در مرحله استعلامات برای گرفتن تایید نهایی جهت اخذ پروانه اکتشاف برای انجام اکتشافات تکمیلی هستند.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد:، اما بعد از آزادسازی منطقه، تعدادی از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری برخی از محدودهها را به منظور کشف و استخراج مواد معدنی همچون مصالح ساختمانی و یا سنگ تزئینی و ... ثبت کردند، ولی در بحث گرفتن استعلامات از اداراتی همچون منابع طبیعی، میراث فرهنگی و ... با مشکل مواجه شده اند و پروسه اخذ استعلامات از سوی این ادارات بسیار طولانی شده که نگرانی ما بر این است تا سبب پشیمانی این سرمایه گذاران شود.
وی تاکید کرد: به روز نبودن نقشههای این ادارات سبب شده تا گرفتن استعلامات طولانی شود و این دستگاهها باید از قبل مطالعات لازم را داشته باشند و نقشهها را به روز کنند تا در چنین مواقعی با مشکل مواجه نشویم.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)