به گزارش میمتالز، غلامرضا سلیمی یادآور شد، پارسال برنامه پیش بینی شده دستیابی به ۶.۹ میلیون تن فولاد خام بود که به رقم ۷.۲ میلیون تن رسیدیم.
وی خاطرنشان ساخت: امروز فولاد سازان بالغ بر ۶۵ درصد ظرفیت اسمی را مورد بهرهبرداری قرارمی دهند، اما فولاد مبارکه از ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی عبور کرده است.
سال گذشته ایران با ظرفیت ۴۶ میلیون تن فولاد و دستیابی به ۳۰ میلیون تن تولید، در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان رتبه دهم را داشت سهم فولاد مبارکه ۳۴ درصد از تولید بود.
سلیمی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۲ را سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند، در واقع از منظر عمومی یک رویکرد سالیانه محسوب میشود، اما بزرگترین فولاد ساز کشور این مهم را در دستور کار خود قرار داده و چگونگی عملیاتی سازی این مهم را برایش برنامه دارد.
وی اضافه کرد: فولاد مبارکه به عنوان یک مجموعه بزرگ فولاد سازی کشور با بسیاری از مجموعههای دیگر برای رشد تولید باید هماهنگی لازم را به عمل آورد که از جمله آنها دستگاههای آب، برق، گاز، ادارههای صنعت، معدن و تجارت استانی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) هستند که همسویی آنها در مسیر تحقق رشد تولید، اهمیت بالایی دارد.
فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین تولید کننده ورقهای فولادی تخت در غرب آسیا و شمال آفریقا منطقه منا (MENA) با سهم حدود ۲۰ درصدیمحسوب میشود.
سلیمی تاکید کرد: امروز فولاد مبارکه از دانش نیروی انسانی، بیش از ظرفیت تولید بهره میگیرد و این پتانسیل قوی است که در اختیار بزرگترین فولاد ساز کشور قرار دارد.
فولاد مبارکه با ظرفیت ۱۱.۴ میلیون تنی اکنون بزرگترین تولید کننده آهن اسفنجی در سطح جهان محسوب میشود.
منبع: دنیای معدن