به گزارش میمتالز، این برنامه با حضور حسام مقدمعلی، معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی، ابومحمد هاشمی، مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ، امیر حسنزاده، معاون عمرانی استانداری کرمان، ایمان عتیقی مدیر عامل شرکتمعدنی گلگهر سیرجان و محمد رضا جهانگیری، مدیر اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان، برگزار شد.
اقدام فوق برمبنای استراتژی توسعه مدیریت و منابعانسانی و در راستای توسعه صنعت گوهرسنگ کشور صورت پذیرفته است.
مقدمعلی معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی در آیین افتتاحیه این کارگاه، یکی ازمهمترین رسالتهای ایمیدرو را پشتیبانی و حمایت از بخشخصوصی فعال در راستای توسعه حوزه گوهرسنگ دانست و هدف اصلی ایمیدرو را ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه این صنعت اعلام کرد.
به گفته وی، پس از یک برنامه ۱۰ ساله، رسیدن به سهم ۲ درصدی ایران از تجارت گوهرسنگها از بازار جهانی، هدف نهایی ایمیدرو است.
در این برنامه، سید ابومحمد هاشمی، مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور اعلام کرد: آموزشگاه تراش گوهرسنگ در مرکز آموزش فنی و حرفهای سیرجان با نظارت و مشاوره طرح توسعه صنعت گوهرسنگ و از محل اعتبارات مسئولیتاجتماعی شرکتمعدنی گلگهر سیرجان ایجاد شدهاست. وی ادامه داد: این کارگاه، ظرفیت آموزش همزمان ۱۵ نفر در دو رشته تراش دامله و زاویه را دارد.
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور اظهار کرد: هدف از ایجاد این مرکز، آموزش تراش "بازار محور" برای زمینهسازی ورود صنعتگران و هنرمندان ایرانی این صنعت در بازارهای جهانی است. وی تاکید کرد: تمامی فعالیتهای این طرح بر مبنای سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ صورت میگیرد.
وی در ادامه گزارشی از اهم اقدامات انجامشده و برنامههای طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در استان کرمان ارایه کرد. به گفته وی، اکتشاف سراسری گوهرسنگ در استان، طرح مطالعاتی بررسی وضعیت گارنت دمانتوئید در جنوب استان و شمال هرمزگان، آموزش تراش گوهرسنگ با همکاری مرکز فنی و حرفهای استان، ایجاد مرکز تحقیقات فیروزه_تجهیز و راهاندازی آموزشگاه گوهرتراشی در برخی شهرستانهای استان با همکاری شرکتهای تابعه ایمیدرو را از جمله اقدامات انجام شده ذکر کرد.
منبع: ایمیدرو