تاریخ: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۳:۰۷
بازدید: ۸۷۶
کد خبر: ۳۰۳۰
سرویس خبر : آهن و فولاد
در گفتگو با احرامیان بررسی شد:

چرا ذوب آهن اصفهان به این روز افتاد!؟

می متالز - غول فولاد کشور به خاک افتاده و توانایی ایستادن ندارد. ذوب آهن اصفهان که نزدیک به ۶۰ سال است در جنوب اصفهان به ساخت انواع محصولات فولادی مشغول است و شناسنامه فولاد کشور محسوب می‌شود با مشکلات بسیار عظیم مالی روبروست
چرا ذوب آهن اصفهان به این روز افتاد!؟

در همین رابطه بهادر احرامیان عضو کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی، با بیان این که شرکت ذوب‌‌آهن اصفهان با کوله باری از بدهی‌های انباشته شده مواجه است تصریح کرد: عدم تکاپوی سود عملیاتی برای پوشش هزینه‌های سرباری موجب خواهد شد ذوب آهن اصفهان مجددا به عرصه زیاندهی بازگردد. تا زمانی که دخل و خرج با یکدیگر همخوانی نداشته باشد این شرکت همچنان در معرض ورشکستگی خواهد بود.

براساس اظهارات احرامیان، ذوب آهن اصفهان به مدت 20 سال است که با مداخله مدیران دولتی که بیرون از شرکت فعالیت می کنند، اداره می شود.

وی با اشاره به عدم تامین هزینه های نیروی انسانی مازاد از سوی ذوب آهن اصفهان افزود: هم اکنون این شرکت با هزینه های سرباری بسیار زیادی در بخش نیروی انسانی مواجه است، به طوری که تعداد نیروهای مازاد آن بالغ بر 15 هزار نفر است که مطابق با استانداردهای عقب مانده‌ترین شرکت‌ها نیز نیست.

مدیر عامل فولاد یزد، در ادامه با بیان این که سرمایه های گذاری های صورت گرفته در این شرکت تولیدی توجیه اقتصادی ندارد افزود: مدیران گذشته باید پاسخگوی مشکلات نقدینگی و عدم توجیه پذیری سرمایه گذاری در این شرکت تولیدی باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی، از افزایش زیان انباشته شده ذوب آهن اصفهان طی سه سال اخیر خبر داد و افزود: زیان انباشته این شرکت از سرمایه ثبتی آن بالاتر رفته است. از این رو برای پیشگیری از ورشکستگی ذوب آهن اصفهان در اواخر سال گذشته از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها از نظر قانونی مشکل حل شد.

وی گفت: دلایلی متعدد برای تبدیل شدن شرکت ذوب آهن اصفهان به یک شرکت بدهکار وجود دارد که مهم ترین آن ها شامل دخالت های دولت در روند اداره و مدیریت آن، نیروی انسانی مازاد، سرمایه گذاری بدون توجیه اقتصادی و توجه به بازده سرمایه گذاری، قیمت گذاری های دولتی و اعمال سلیقه های دولتی است.

عناوین برگزیده