تاریخ: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۱۳
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۳۰۳۰۸۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت استان کردستان خبر داد؛

فعالیت ۱۱۶ واحد صنعتی فعال در شهرستان سقز/ احیای مجدد ۵۳ واحد غیرفعال استان

فعالیت ۱۱۶ واحد صنعتی فعال در شهرستان سقز/ احیای مجدد ۵۳ واحد غیرفعال استان
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان کردستان گفت: ۱۲۸ واحد صنعتی در شهرستان سقز وجود دارد که ۱۱۶ واحد آن فعال و نیمه فعال ۱۰ واحد غیرفعال است که ۳ واحد از این تعداد قابلیت احیا را دارند.

به گزارش متالز، «بختیار خلیقی» مدیرکل صمت استان کردستان، ضمن بیان مطلب فوق اظهارکرد: شهرستان سقز در حوزه صنعتی دارای ظرفیت‌های مستعد است که این پتانسیل‌ها در آینده سقز را به شهر صنعتی استان تبدیل خواهد کرد.

وی افزود: بازگشت مجدد ۵۳ واحد غیرفعال در استان هم از دغدغه‌های اصلی صمت کردستان است و توجه به زیرساخت‌ها در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت با توجه به توانمندی‌های شهرستان‌ها ضروری است.

مدیرکل صمت استان کردستان بیان کرد: شهرستان سقز یکی از شهر‌های مهم و استراتیژیک استان با قدمت و دارای ظرفیت‌های خوبی است که با برخورداری این ظرفیت‌ها امید است، به بالندگی و شکوفایی برسد.

خلیقی با اشاره به اینکه سقز ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای توسعه صنعتی دارد، گفت: شهرستان سقز دارای جوانان نخبه و مستعد و همچنین استعداد‌های فراوانی در حوزه معدن و ذخیره سنگ آهن و معدن طلا دارد و این امید وجود دارد به شهر صنعتی استان کردستان تبدیل شود.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم