تاریخ: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۴۴
بازدید: ۱۶۶
کد خبر: ۳۰۶۵۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس اتاق اهواز:

مدیریت مصرف برق نباید باعث خسارت واحد‌های تولیدی شود

مدیریت مصرف برق نباید باعث خسارت واحد‌های تولیدی شود
‌می‌متالز - محمدجواد امانی، رئیس اتاق اهواز می‌گوید: مدیریت و برنامه ریزی مصرف برق صنایع در فصل تابستان باید به گونه‌ای باشد که خسارتی به واحد‌های تولیدی تحمیل نشود.

به گزارش می‌متالز، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گفت: اعمال مدیریت مصرف برق استان در تابستان باید به گونه‌ای باشد که واحد‌های تولیدی با مشکل روبه رو نشوند و این موضوع باید در اولویت برنامه ریزی تصمیم‌گیران قرار گیرد. محمدجواد امانی در یک نشست خبری، با تاکید بر اینکه به واسطه انعقاد قرارداد‌های کاری، واحد‌های تولیدی باید در زمان مشخص نسبت به تحویل محصولات اقدام کنند، ادامه داد: در برخی مواقع، مدیریت مصرف برق در استان باعث‌شده تا واحد‌های تولیدی نتوانند مطابق با قرارداد‌های منعقدشده، محصولات خود را تولید کنند.

امانی اضافه کرد: همین موضوع می‌تواند باعث وارد‌کردن ضرر و زیان به واحد تولیدی و کاهش نیروی انسانی شود، به همین دلیل از تصمیم‌گیران حوزه صنعت برق خواستاریم شرایط پایداری را برای تولید و مصرف برق مورد‌نیاز فراهم کنند. رئیس اتاق اهواز افزود: سال‌گذشته خاموشی برنامه ریزی شده زیادی به صنایع استان تحمیل شد که انتظار می‌رود امسال در این‌خصوص از راهکار‌های کاربردی تری استفاده شود. امانی ادامه داد: ضروری است که سازمان آب و برق استان با صاحبان صنایع نشستی را درخصوص زمان و نحوه قطعی برق در تابستان داشته باشد تا واحد‌های تولیدی، متحمل خسارت نشوند. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز ثبات قیمت مواد اولیه در بخش تولید را بااهمیت عنوان کرد و ادامه داد: قیمت تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی باید از رویه‌ای ثابتی برخوردار باشد تا مصرف‌کنندگان دچار مشکل نشوند. امانی اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات صنایع پرداخت‌نشدن مطالبات آن‌ها از سوی دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف است و همین موضوع باعث‌شده تا تحت فشار مالی زیادی باشند.

وی ادامه داد: فرآیند دریافت ارزش افزوده از سوی اداره مالیات نیز از دیگر مشکلات واحد‌های تولیدی است چراکه در اغلب موارد واحد تولیدی هنوز مطالبات خود از بابت فروش یا تحویل محصول تولیدی را دریافت نکرده و مجبور هستند مبلغ مربوط به ارزش افزوده محصول تولیدی را پرداخت کنند. امانی با گله مندی از مبلغی که به تازگی از سوی تامین‌اجتماعی از تولیدکننده‌ها دریافت می‌شود، بیان کرد: تامین‌اجتماعی به تازگی هفت‌درصد علاوه‌بر هزینه بیمه از تولیدکننده دریافت می‌کند و این موضوع فشار مضاعفی بر صنعتگر وارد کرده‌است. رئیس اتاق اهواز اظهار کرد: متاسفانه تولیدکننده اگر این هفت‌درصد را پرداخت نکند با جرائم سنگینی روبه رو خواهد شد. وی با بیان اینکه به‌دنبال تقویت بازارچه‌های مرزی در استان خوزستان هستیم، افزود: بازارچه‌های مرزی حافظ منافع صادراتی و اقتصادی استان هستند.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده