![بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی](/files/fa/news/1403/11/21/633063_361.jpg)
دبیر قرارگاه دانشبنیان و ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام کرد:
به گزارش میمتالز، در این جلسه فعالان این صنعت ضمن اعلام نظرات در حوزه توسعه تجارت، خواستار به تعویق افتادن اجرای تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تا تکمیل موضوع و رفع ایرادات آن شدند.
در این نشست معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت و رئیس میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره، جواهر و سنگهای گرانبها گفت: اجرای این تبصره در حوزه طلا تکلیف قانونی این وزارتخانه است.
محمد مهدی برادران افزود: اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز جزو اولویتهای کشور است و آمادگی داریم از نظرات و نکات اصلاحی پیشنهادی صنف طلا و جواهر بهره ببریم.
منبع: ایمیدرو