تاریخ: ۰۶ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۵:۴۳
بازدید: ۵۷
کد خبر: ۳۰۹۰۵۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
تحلیل‌گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال:

زمان گفت‌وگوی اثربخش میان دولت و فعالان حوزه رمزارز فرا رسیده است

زمان گفت‌وگوی اثربخش میان دولت و فعالان حوزه رمزارز فرا رسیده است
‌می‌متالز - یک کارشناس ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: زمان گفت‌وگوی اثربخش و ملی میان دولت و فعالان حوزه رمزارز فرا رسیده است.

به گزارش می‌متالز، عیسی کشاورز تحلیل گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال و تجاری سازی، ظهر امروز سه شنبه ششم تیر در نشست تخصصی توسعه و ارتقای جایگاه رمز ارز‌ها در اقتصاد کشور که در بیست و ششمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و اقتصاد الکترونیک در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد، با تأکید بر اینکه کشور در حوزه توسعه اقتصاد دیجیتال نیاز به گفتمان سازی و فراگیر سازی دارد، گفت: فراگیری یک موضوع نیاز به گفتگوی میان ذهنیتی ملی دارد و انرژی ملی باید در این حوزه تولید شود و همه افراد ذی نفوذ، ذی علاقه و ذی مدخل در حوزه باید درباره فرصت‌ها و چالش‌های آن گفتگو کنند.

وی با تأکید بر اینکه زمان یک گفتگوی اثربخش و ملی میان دولت و فعالان حوزه رمز ارز فرا رسیده است، اظهار داشت: رمز ارز‌ها با هدف حذف دلار، دور زدن تحریم ها، جذب سرمایه گذاری، کاهش تراکنش‌های مالی، افزایش سرعت تراکنش‌ها و نیز نگهداری دارایی مردم راه اندازی شدند.

کشاورز با اشاره به اینکه رمز ارز‌ها تا حدود زیادی در حوزه تبادل و انتقال دانش و در حوزه مدیریت ریسک و نگهداری دارایی مردم، راه را رفته اند، گفت: برای طی ادامه این مسیر در کشور نیاز به گفتگوی ملی داریم.

وی ادامه داد: اگر دیجی کالا و اسنپ و تپسی یک زمان استارت آپ‌های کوچک بودند، امروز قهرمانان این حوزه اند و سهم قدرتمندی در اقتصاد دیجیتال کشور دارند.

این تحلیل‌گر برجسته حوزه اقتصاد دیجیتال از رمز ارز‌ها به عنوان قهرمانان آینده این حوزه در کشور نام برد و گفت: رمز ارز‌ها در فردای اقتصاد دیجیتال کشور بخش اعظم مسولیت را به عهده خواهند داشت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای توسعه گفتمان در حوزه رمز ارز‌ها نیاز به آموزش داریم، هم به کاربران و هم حاکمیت و هم فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال.

کشاورز در تشریح ضلع دوم لازمه توسعه به کار گیری رمز ارز‌ها در اقتصاد کشور گفت: آگاهی بخشی، ضرورت دوم توسعه استفاده از رمز ارزهاست تا کاربران به دام کلاهبرداران نیفتند و با تمامی ابعاد کار در این حوزه آشنا بشوند که این وظیفه رسانه‌ها از جمله صدا و سیماست.

وی از مشارکت جویی بخش خصوصی به عنوان ضلع سوم توسعه رمز ارز‌ها یاد کرد و افزود: باید اجازه دهیم بخش خصوصی وارد این حوزه شود، زیرا اکنون همه ظرفیت رمز ارز‌ها را همه فهمیده اند، اما باید ببینیم موضع دولت در این باره چیست؟ اگر دولت خویشتنداری کند و اختیارات لازم را در این حوزه به خود اتحادیه‌ها و انجمن‌های مدنی و صنفی واگذار کند، می‌توان به جایگاه آینده رمز ارز‌ها در اقتصاد کشور بیشتر امیدوار بود.

این کارشناس ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: دولت باید به کاربران اعلام کند که ریسک معاملات رمز ارزی با خودشان است، نه دولت و دولت فقط وظیفه تسهیل گری در این زمینه را دارد.

وی با اظهار داشت: دولت باید تا حدود زیادی کار را در حوزه رمز ارز به بخش خصوصی واگذار کند، چون کسب و کار‌ها نیامده اند که بروند، بلکه آمده اند که بمانند.

بنیانگذار مرجع آموزشی در حوزه اقتصاد دیجیتال در انتها گفت: وقتی دولت آرمان‌های بزرگی دارد و میخواهد دلار را حذف کند، تحریم‌ها را دور بزند، در منطقه و جهان اثر گذار باشد و عضو نهاد‌ها و مجامع نوظهور قوی باشد به ابزار نیاز دارد که یکی از بهترین این ابزار‌ها رمز ارز است و همان طور که گفتم به گفتگوی ملی و موثر میان بخش خصوصی و دولت در این حوزه نیاز داریم.

منبع: خبرگزاری آنا

عناوین برگزیده