تاریخ: ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۵۵
بازدید: ۱۰۶
کد خبر: ۳۱۲۱۷۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

جلسه بررسی همکاری‌های مشترک یزد و سوریه با حضور انجمن‌های تخصصی اتاق بازرگانی یزد

جلسه بررسی همکاری‌های مشترک یزد و سوریه با حضور انجمن‌های تخصصی اتاق بازرگانی یزد
‌می‌متالز - جلسه شناسایی فرصت‌های تجاری انجمن‌های کاشی و سرامیک، نساجی، انبوه سازان و سنگ‌های ساختمانی و آجر سازی یزد با هیات تجاری سوریه با همت اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، در جلسه شناسایی فرصت‌های تجاری انجمن‌های کاشی و سرامیک، سنگ‌های ساختمانی و آجر سازی یزد، انبوه سازان و نساجی با هیات تجاری سوریه که با همت اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد برگزار شد و ظرفیت و تنوع محصولی و قدرت تامین محصولات توسط این هیات تجاری سوریه‌ای مورد بازدید قرار گرفت.

در این نشست رامین زارع از طرف پایانه صادراتی کاشی و سرامیک گفت: پایانه صادراتی کاشی و سرامیک با سرمایه گذاری ۳۰ واحد کاشی و سرامیک در حال فعالیت است و بازرگانی این انجمن به اغلب کشور‌های خاورمیانه اعم از سوریه صادرات داشته به طوری‌که تنوع سبد محصولی و ارتباط پایانه صادراتی با مشتریان بین المللی از جمله مزیت‌های این پایانه صادراتی است.

وی عنوان کرد: پایانه صادراتی کاشی و سرامیک بزرگترین پهنه تخصصی در خاورمیانه محسوب می‌شود.

حیدر زاده رئیس انجمن سنگ‌های ساختمانی یزد در خصوص ظرفیت‌های سنگ ساختمانی یزد توضیحاتی ارائه کرد و گفت: استان یزد رتبه پنجم صنعت ساختمان در کشور است همچنین در کیفیت و کمیت حرف اول را می‌زند ضمن اینکه اکثر مواد اولیه تولید کاشی و سرامیک از معادن استان یزد تامین می‌شود.

در ادامه نشست حاجی نژاد عضو انجمن آجر استان یزد طراحی و ساخت ماشین آلات تولید آجر و انواع محصولات آجری تولید شده در ایران را از زمینه‌های همکاری با کشور سوریه دانست.

وی افزود: هم اکنون امکان تولید محصولات آجری بر اساس سلیقه مشتری امکان‌پذیر است همچنین مواد اولیه تولید آجر در ایران به علت نوع خاک، ارزانتر از کشور‌های خاورمیانه می‌باشد.

رضایی عضو انجمن لوله و اتصالات pvc یزد را قطب اصلی تولید لوله و اتصالات pvc در کشور دانست و گفت: در یزد ظرفیت تولید در اندازه ۲۰ تا ۱۲۰۰ وجود دارد که در حوزه کشاورزی، ساختمانی، انتقال آب و فاضلاب در حال استفاده است.

گفتنی است: هیات تجاری سوریه بر افزایش همکاری تجاری در حوزه‌های مختلف تاکید و تصریح کردند: در صورتی که تجارت آزاد بین سوریه و ایران شکل بگیرد محدودیت‌های واردات به سوریه در برخی اقلام مانند کاشی و سرامیک حذف می‌شود.

هیات تجاری سوری به هزینه‌های بالای حمل و نقل آجر به سوریه اشاره کرده و هزینه تمام شده ساختمان را در سوریه بسیار بالا عنوان کرد و استان یزد برای همکاری در ساخت ساختمان‌های سوریه دعوت به سرمایه گذاری به شکل مشارکتی نمود.

در این نشست بیان شد: رفع محدودیت واردات کاشی و سرامیک به سوریه منوط به انعقاد قرارداد تجارت آزاد سوریه با اتاق مشترک ایران و سوریه است.

در پایان مقرر شد تضمین‌های لازم و بیمه مسوولیت این همکاری از طریق اتاق مشترک سوریه و ایران اعلام شود.

لازم به ذکر است: علاوه بر بازدید از برخی شرکتد‌های تولیدی، جلسات B ۲ B نیز بین هیات تجاری سوریه و پنل‌های تخصصی اتاق بازرگانی یزد برگزار شد.

منبع: خبرگزاری موج

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده