به گزارش میمتالز، مجید برازنده روز چهارشنبه افزود: با تکمیل این طرحها برای سه هزار و ۱۰۰ نفر در کاشان شغل ایجاد میشود.
وی اظهار کرد: این طرحها به طور میانگین بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تمرکز بر تکمیل طرحهای نیمهتمام صنعتی و صنایع معدنی کاشان با اولویت طرحهای شاخص و مهم در سال جاری است.
رییس صمت کاشان از صدور ۶۰ پروانه بهرهبرداری صنعتی با سرمایهگذاری ۲۸ هزار میلیارد ریال و اشتغال سه هزارو ۱۵۵ نفر در سال گذشته خبر داد و افزود: در این مدت ۱۳۹ جواز تاسیس صنعتی نیز با پیشبینی سرمایهگذاری ۲۸ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۰ هزار نفر در کاشان صادر شد.
وی بیان کرد: تاکنون در کاشان بیش از ۸۵۰ پروانه بهرهبرداری صنعتی با حجم سرمایهگذاری ۶۰۰ هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال به طور مستقیم برای ۳۵ هزار نفر صادر شده و ۸۰ واحد صنعتی بزرگ، ۲۲۰ واحد صنعتی متوسط و ۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و ۱۳۰ معدن فعال در این شهرستان وجود دارد.
برازنده تولید انواع فرش ماشینی و انواع نخ و پارچه و محصولات نساجی، گلاب و عرقیات، انواع محصولات آهنی و فولادی و مسی، محصولات فرآوری شده معدنی، انواع لنت ترمز، انواع ظروف چینی و اوپال، خودرو سواری، لولههای چدنی، انواع کمک ذوب، خاکهای صنعتی، پانلهای خورشیدی، محصولات سلولزی، ماشین آلات صنعتی، تجهیزات ایمنی، انواع شوینده و پاک کننده، انواع محصولات چوبی، انواع تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی، دارو و تجهیزات پزشکی، انواع قطعات و لوازم لاستیکی و پلاستیکی و ... را از مهمترین محصولات تولیدی کاشان عنوان کرد.
کاشان با داشتن پنج شهرک، چهار ناحیه صنعتی، چهار منطقه صنعتی با مساحت حدود سه هزار هکتار اراضی در اختیار و ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار زمین صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی و با تامین زیرساختهای مورد نیاز از جمله آب، برق، گاز، مخابرات و راه و راه آهن دسترسی آماده سرمایهگذاری است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.