تاریخ: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۳۷
بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۳۱۲۸۰۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سرپرست صمت چهارمحال و بختیاری خبرداد؛

رفع موانع تولید ۱۳ واحد صنعتی استان چهارمحال و بختیاری/ پرونده ۴۶ واحد تولیدی بررسی شد

رفع موانع تولید ۱۳ واحد صنعتی استان چهارمحال و بختیاری/ پرونده ۴۶ واحد تولیدی بررسی شد
‌می‌متالز - سرپرست اداره کل صمت استان چهارمحال و بختیاری از مصوب شدن رفع موانع تولید ۱۳ واحد صنعتی در این استان خبر داد.

به گزارش می‌متالز، در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری، مشکلات ۱۳ واحد صنعتی استان بررسی و برای رفع آن راهکار‌هایی مصوب شد.

«فضل‌الله رحمتی» سرپرست اداره کل صمت استان چهارمحال و بختیاری با بیان این موضوع افزود: مشکلاتی که در این نشست مطرح شد، مربوط به نحوه استقرار، همجواری و تغییر کاربری‌ها در نواحی صنعتی و شهرک‌های صنعتی بود که با همکاری بین‌بخشی و حضور سرمایه‌گذار برای رفع این موانع مصوباتی تدوین شد.

وی با اشاره به طرح ۴۶ پرونده تولیدی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان طی سه ماهه امسال، تصریح کرد: در طول سالجاری تاکنون سه جلسه اصلی و ۶ کمیته تخصصی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده است.

سرپرست اداره کل صمت استان چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با جدیت انجام می‌شود و گزارش آن در نشست بعدی ستاد مطرح و از طریق رسانه‌ها به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

بررسی موانع تولید طرح‌های اولویت‌دار خارج از نوبت

از سوی دیگر، «محمدکاظم منزوی» سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از اهتمام جدی دولت سیزدهم برای کمک به بخش تولید خبر داد و گفت: بر اساس طرح شناورسازی مصوبات ستاد تسهیل، واحد‌هایی که بررسی مشکلات آن‌ها فوریت دارد و فرصت زیادی برای رفع آن وجود ندارد خارج از نوبت و با اختیار از سوی استانداری بررسی می‌شوند.

وی افزود: در طرح شناورسازی مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، لزومی به طرح موضوع در ستاد تسهیل به صورت حضوری نیست و چنانچه تقاضایی در سامانه مربوطه ثبت شود سازمان صنعت، معدن و تجارت می‌تواند خارج از برگزاری ستاد تسهیل به موضوع ورود کرده و برای رفع مشکل آن واحد صنعتی اقدام کند.

گفتنی است، در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحد‌های بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد‌های صنعتی کوچک هستند.

تاکنون با صدور بیش از دو هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرح‌های صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گام‌های بلندی برداشته شده است.

استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبه‌های مطلوبی در کشور دارد.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده