به گزارش میمتالز، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق، اظهار داشت: با ناترازی تولید و مصرف برق حداقل ۱۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم و باید برنامههایمان به گونهای باشد که همه مشترکان از برق مطابق با نیازشان استفاده کنند.
وی افزود: ساعت اوج مصرف روزانه از ساعت ۱۱ تا ۱۷ است؛ یعنی بیشترین میزان مصرف برق در این ساعات اتفاق میافتد که دلیل آن استفاده هم زمان وسایل سرمایشی در این ساعات است. به همین جهت به گونهای برنامهریزی شد که ساعت خاتمه کار بخش اداری کشور براساس مصوبه هیات وزیران ساعت ۱۳ باشد و متناسب با آن وسایل سرمایشی در مناطق عادی ساعت ۱۲ و در مناطق گرمسیر ساعت ۱۳ خاموش شود.
رجبی مشهدی با اشاره به هدفگذاری کاهش ۱۰۰۰ مگاواتی مصرف برق نهادها؛ سازمانهای عمومی و غیردولتی نظیر بانکها و شهرداریها گفت: خوشبختانه شاهد محقق شدن ۸۵ درصد از این ظرفیت ۱۰۰۰ مگاواتی شدیم به نوعی که این امکان مهیا شد که بتوانیم این انرژی را به سایر بخشها همانند صنعت و یا بخشهای تولیدی کشور تحویل دهیم.
سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: صرفه جویی ۸۵۰ مگاوات برق نیازمند احداث نیروگاهی به ظرفیت ۱۲۰۰ مگاوات است که عدد بسیار بزرگی است و معادل ۲ تا ۳ نیروگاه بزرگ کشور است.
وی ادامه داد: طرح کاهش ساعت کاری ادارات از این جهت موفقیت آمیز بوده که میزان مصارف برق در ساعات اوج کاهش یافت و خوشبختانه همکاری بسیار خوبی اتفاق افتاد و جا دارد از تمامی کارمندان و هموطنانی که دراین خصوص روال عادی زندگی شان تغییر کرد تشکر و قدردانی کنیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: امیدواریم بهینه و صحیح مصرف کردن برق در کشور نهادینه شده باشد و در ادارات، شهرداریها، بانکها و نهادهای عمومی غیردولتی شرایط به گونهای رقم بخورد که با کاهش مصرف در این بخشها رو به رو باشیم که قطعا به حفظ محیط زیست هم کمک خواهد کرد.
رجبی مشهدی با اشاره به مصوبه بازگشت ساعت کار ادارات به ساعت عادی گفت: پس از ۱۵ شهریورماه ساعات کار ادارات به روال قبل باز خواهد گشت و با توجه به اینکه در هفته آتی دمای هوا قدری کاهش خواهد یافت، انتظار داریم شاهد کاهش مصرف برق باشیم. هر چند هنوز هم نیازمند همکاری تمامی هموطنان در بخشهای مختلف با صنعت برق در مدیریت مصرف برق هستیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم