به گزارش میمتالز، «حمیدرضا فلاح» مدیرکل صمت استان خوزستان، ضمن بیان مطلب فوق گفت: واحدهای تولیدی «گسترش امواج کرخه دزفول» تولیدکننده سخت افزار کامپیوتر، «کشت و صنعت سالانه پارس»، تولید کننده قند شکسته، «آران رخگوهر» تولیدکننده تخته فیبرخام، «نوین چوب تخته فشرده خاورمیانه»، «پانیا پرتوکهربا» تولیدکننده فرومنگنز و کنستانره آهن و «فرومنگنز کهربا گستر جنوب» تولید کننده فرومنگنز با کربن از جمله طرحهای آماده بهرهبرداری محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه ۵۵ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار استانی و ملی از محل تبصره ۱۸ برای راه اندازی این طرحها هزینه شده، افزود: شرکت فولاد تجارت صدرا یکی از واحدهای تولیدی زنجیره فولاد به عنوان یکی از طرحهای سرمایهگذاری بخش خصوصی با حمایت دولت سیزدهم اخیرا در استان بهرهبرداری شده است.
مدیرکل صمت استان خوزستان اضافه کرد: برای ساخت این شرکت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که برای ۶۰ نفر بهطور مستقیم و برای ۶۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه بهضرورت تحقق هدف افزایش ظرفیت تولید و حمایت از تولیدکنندگان، راهکارهای مختلفی برای توسعه تولید در استان مورد بررسی قرار گرفته است.
فلاح همچنین خاطرنشان کرد: احیای یکصد واحد تولیدی راکد نیز در دستور کار قرار دارد و انتظار میرود با توسعه و رونق بخش تولید، در بخش اشتغالزایی تحول ایجاد شود.
وی از اتصال ۷۰۰ واحد تولیدی استان به سامانه دریافت شناسه اشاره کرد و یادآور شد: از زمان آغاز اجرای طرح صدور شناسه برای کالاهای تولیدی، پنج هزار کالای تولید شده در استان شناسه دریافت کردند.
مدیرکل صمت استان خوزستان با بیان اینکه میبایست درخواست فعالان اقتصادی خوزستان برای رفع ایرادات سامانه «مودیان مالیاتی» پیگیری شود، گفت: برای کالاهای وارداتی شناسه کالا صادر میشود، اما همچنان برای برخی کالاهای تولید داخل عملیات صدور صورت نمیگیرد. البته صدور شناسه برای کالا راهی برای شفافسازی فرآیند تولید تا خرید کالا و جلوگیری از عرضه کالای تقلبی و گرانفروشی است.
منبع: شاتانیوز