به گزارش میمتالز، محمدمهدی برادران روز یکشنبه اظهار داشت: از مجموع این تعداد؛ سه هزار واحد صنعتی و معدنی و سایر نیز در بخشهای دیگر اقتصادی از جمله صنایع تبدیلی و تکمیلی و مربوط به سایر وزارتخانهها است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع سه هزار واحد احیا در بخش صنعت و معدن نیز ۲ هزار واحد تولیدی در بخش صنایع عمومی از جمله نساجی، سلولوزی و بخش غذایی است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت بر ایجاد اشتغال پایدار در کشور تاکید کرد و گفت: اینک ایجاد شغل با راه اندازی طرحهای تولیدی جدید، احیای طرحهای راکد و افزایش ظرفیت واحدها جزء برنامه، هدف و اولویت وزارتخانه مربوطه است که افزایش رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم نشانگر توجه به این بخش است.
وی رشد صنعت را ۹.۹ درصد و روند رشد بخش صنعت کشور را براساس گزارش بانک مرکزی جهشی ذکر کرد و افزود: علاوه بر طرحهای جدید در دولت سیزدهم تعداد زیادی طرحهای راکد و نیمه فعال نیز احیا شدند که به ظرفیت تولید اقتصادی در کشور کمک شایانی کرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر تکمیل ظرفیت واحدهای نیمه فعال نیز تاکید کرد و گفت: تکمیل ظرفیت، افزایش راندمان و تامین مواد اولیه علاوه بر ایجاد اشتغال جدید به ظرفیت تولید نیز در بخشهای مختلف کمک میکند.
برادران اظهار داشت: در بخش صنعت و معدن از حالت رکود خارج شده و به سمت رونق حرکت میکنیم و امیدواریم ثمره این رونق در سفره مردم هم مشاهده شود.
رشد اقتصادی بخش صنعت و معدن در دولت گذشته ۱.۷ درصد بود، ولی میزان رشد این بخش در سال ۱۴۰۰ به ۳.۳ درصد و در سال گذشته نیز به ۹.۵ درصد افزایش یافت و اینک به ۹.۹ درصد رسیده است.
منبع: اگزیم نیوز