به گزارش می متالز، مهرانگیز رحمانی افزود: با توجه به اطلاعیه های متعدد سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه های بارشی به استان، رعایت حریم و بستر رودخانه ها توسط دارندگان واحدهای شن و ماسه ضروری است.
وی با اشاره به اینکه اغلب واحدهای شن و ماسه در حریم رودخانه ها در حال فعالیت هستند؛ ادامه داد: دارندگان این واحدها تا پایدار شدن وضعیت جوی نسبت به رفع موانع به منظور جلوگیری از جاری شدن سیل و تبعات بعدی آن و اجتناب از بروز هرگونه حوادث ناگوار، آمادگی کامل داشته باشند.
وی اضافه کرد: طی چند روز گذشته تیم های ارزیابی متشکل از نمایندگان فرمانداری، اداره آب و دیگر اعضای کمیته بحران هر یک از شهرستانها با حضور در مناطق مستعد و حادثه خیز ضمن بازدید و شناسایی کلیه موانع، با استفاده از همیاری و تجهیزات و ماشین آلات سنگین معادن موجود در منطقه، نسبت به رفع موانع ، قبل از وقوع سیل احتمالی اقدام نمودند.
رحمانی پایش مستمر واحدهای معدنی و ماسه شویی واقع در بستر و حریم رودخانه ها و مسیل ها تا پایان فصل بارندگی را از جمله اقدامات این معاونت در راستای کاهش خسارات احتمالی ناشی از سیل عنوان نمود و گفت: اطلاعات کامل از تعداد و نوع ماشین آلات سنگین بهره برداران و دارندگان واحد فرآوری منطقه گردآوری شده تا قبل از بروز هرگونه حادثه احتمالی، نسبت به استفاده از تجهیزات و همیاری آنها اقدام شود.