تاریخ: ۱۹ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۲:۳۰
بازدید: ۲۶۷
کد خبر: ۳۲۹۴۰۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل فولاد خوزستان در افتتاحیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد:

توجه به تولید اقتصادی در حوزه بومی‌سازی/ همراه سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم

توجه به تولید اقتصادی در حوزه بومی‌سازی/ همراه سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم
‌می‌متالز - مدیرعامل فولاد خوزستان در افتتاحیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد گفت: تولید صنعت فولاد از ۱.۸ میلیون تن به ۳۰ میلیون تن تولید رسیده است و در عرصه جهانی رتبه ۱۰ تولید را با وجود مشکلات عدیده حفظ کرده است. نکته‌ای که باید در جشنواره فولاد به آن توجه داشت واژه پایداری، فولاد سبز، بومی‌سازی است، اما تولید اقتصادی در این حوزه اهمیت زیادی دارد و در کنار تمام مفاهیم معنا پیدا می‌کند.

به گزارش می‌متالز، امین ابراهیمی، مدیرعامل فولاد خوزستان در افتتاحیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد گفت: تولید صنعت فولاد از ۱.۸ میلیون تن به ۳۰ میلیون تن تولید رسیده است و در عرصه جهانی رتبه ۱۰ تولید را با وجود مشکلات عدیده حفظ کرده است. نکته‌ای که باید در جشنواره فولاد به آن توجه داشت واژه پایداری، فولاد سبز، بومی سازی است، اما تولید اقتصادی در این حوزه اهمیت زیادی دارد و در کنار تمام مفاهیم معنا پیدا می‌کند.

وی گفت: در تلاش هستیم که بحث تقویت داخلی سازی گسترش پیدا کند و همچنان همراه سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان در گروه فولاد خوزستان هستیم.

وی ادامه داد: امید است جشنواره فولاد ارزبری را به حداقل برساند. همچنین در روز‌های سخت صنعت فولاد باید نگاه ویژه به صنعت فولاد شود.

ابراهیمی گفت: کاهش قابل توجه ارزبری صنعت فولاد با رویکرد بومی‌سازی داشته‌ایم و صنعت فولاد ۶ میلیارد دلار ارزی آوری داشته است، اما امروز تاب‌آوری این صنعت مطرح است و شاهد هجمه‌ها و فشار‌های زیادی به صنعت هستیم.

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم