به گزارش میمتالز، وی افزود: تشکیل میز فولاد یکی از اقدامات موثر سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده که در حوزه صادرات فولاد هماهنگی لازم را میتواند بین صنایع فولادی استان ایجاد کند.
مشاور سازمان صمت در امور صنایع فولادی افزود: اگر چه صنایع فولادی استان دارای سهامداران مختلف میباشند، اما عدم هماهنگی این صنایع با یکدیگر منجر به رقابتهای منفی و کاهش سود صنایع خواهد شد.
وی گفت: ایده تشکیل خانه فولاد و انتخاب هیئت مدیرهای از میان صنایع فولادی استان جهت اخذ تصمیمات هماهنگ کننده میان صنایع در گذشته مطرح شد که متاسفانه تا امروز به نتیجه نرسیده است.
دکتر اسکندری گفت: با حضور صنایع بزرگ و فولاد سازانی نظیر فولاد خوزستان و فولاد جهان آرا میبایست تامین مواد اولیه صنایع پایین دست با اولویت استان خوزستان انجام گیرد؛ که در این خصوص نیاز به تصمیمات جامع تری میباشد.
وی افزود: ارتقا کیفیت مواد اولیه، تنوع شیمیایی مواد اولیه نظیر شمش، بلوم و بیلت جهت تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالا بایستی مدنظر صنایع تولید کننده مواد اولیه در استان باشد.
دکتر اسکندری در پایان گفت: در حوزه اکتشاف و بهرهبرداری از معادن استان خوزستان و استانهای همجوار و همچنین استفاده از ظرفیتهای دانشگاههای استان مخصوصا دانشگاه چمران اهواز باید تصمیمات جدیدی اتخاذ و از این ظرفیتها بیشتر استفاده گردد.
منبع: جهان فولاد