تاریخ: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۲۴
بازدید: ۳۴۲
کد خبر: ۳۳۱۴۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
نهضت کمک بزرگان معدن و صنایع معدنی به آسیب‌دیدگان از سیل آغاز شد

چادرملو، گل‌گهر و فولاد مبارکه پیشتاز کمک به سیل‌زدگان

می متالز - هفته گذشته بزرگان معدن و صنایع معدنی در ساختمان ایمیدرو حضور یافتند تا ببینند چه کمکی می‌توانند به سیل‌زدگان حوادث اخیر در استان‌های سیل‌زده کنند.
چادرملو، گل‌گهر و فولاد مبارکه پیشتاز کمک به سیل‌زدگان

به گزارش می متالز، این نشست به این نتیجه رسید که شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی کشور به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان به سیل‌زدگان کمک کنند.
بزرگی این رقم از آنجا پیداست که در مقایسه با کمک‌های دولت به سیل‌زده‌ها دیده شود. محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه ۶ فروردین اعلام کرد، بر اساس گزارش نهایی شده در سازمان برنامه و بودجه، ۷۱۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض، ۵۸۰ میلیارد تومان جاری، ۱۳۰ میلیارد تومان عمرانی و ۱۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار سیل‌زدگان قرار خواهد گرفت.
در این نشست مدیران عامل شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی حضور داشتند و چند روز پس از این نشست در گفت‌وگوها و خبرهای جداگانه‌ای میزان کمک خود را اعلام کردند.


چادرملو همواره در کنار مصیبت‌دیدگان بوده و هست

در پی کمک قابل توجه ۱۰۰ میلیارد تومانی چند شرکت بزرگ معدنی و فولادی به سیل‌زدگان کشور، محمود نوریان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ضمن ابراز تاسف و تاثر از خسارت‌های سنگین سیل به برخی از هموطنان گفت: به‌عنوان یکی از شرکت‌هایی که همواره در امور خیرخواهانه پیشگام بوده است درباره اهمیت مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در امور خیرخواهانه این‌چنینی، اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی تکلیفی است که همه اقشار جامعه در قبال انجام آن موظف و مکلف هستند اما نسبت، میزان و نوع آن متناسب با جایگاه و موقعیت اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است.
وی افزود: هنگامی که هر یک از افراد جامعه برای حمایت از نیازمندان و آسیب‌دیدگان در حوادث غیر مترقبه به یاری هموطنان خود بر می‌خیزند، در حقیقت به مسئولیت اجتماعی خود عمل می‌کنند. بدیهی است این تکلیف در ابعاد بزرگ‌تر آن برای دستگاه‌ها، نهادها، واحدهای خدماتی، تولیدی و صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی که به نوعی از منابع عامه بهره می‌گیرند، سنگین‌ است.
درواقع، مسئولیت اجتماعی فقط ویژه سازمان‌های بزرگ و سودآور نیست بلکه همه افراد جامعه را به نسبت برخورداری آنها از منافع عمومی در برمی‌گیرد.
وی گفت: چادرملو در گذشته هم کمک‌های قابل توجهی به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه و خانواده‌های مصیبت‌دیده حادثه معدن زغال سنگ زمستان‌یورت کرده است.
نوریان با اشاره به اینکه چادرملو از جمله شرکت‌هایی است که در این‌گونه شرایط به یاری نیازمندان یا مصیبت‌دیدگان می‌شتابد تا به وظیفه انسانی و اجتماعی خود عمل کند، افزود: هر سازمانی ملزم است برای حل مشکلات، مسائل و بهبود کیفیت زندگی کارکنان و به سهم خود، رفع برخی نیازهای اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی جامعه متاثر از فعالیتش همت گمارد. در این زمینه نیز شرکت چادرملو تلاش کرده است علاوه بر انجام تعهدات خود در چارچوب قوانین کار، نسبت به کارکنان اعم از کارگران، کارشناسان و مدیران، در حد امکان بخشی از نیازهای رفاهی، اجتماعی و فرهنگی آنها را نیز تامین کند.
از طرفی این شرکت در سال‌ها فعالیت در شهرستان اردکان یزد با تمام توان خود با مشارکت سازمان‌ها و نهادهای اجتماعی و فرهنگی برای رفع نیازها و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان و با رعایت الزامات قانونی، سالانه میلیاردها ریال صرف بهبود اوضاع اجتماعی این منطقه در زمینه‌های علمی آموزشی- بهداشتی- فرهنگی- مذهبی - ورزشی- محرومیت‌زدایی، خدمات و فعالیت‌های اجتماعی، کمک‌های بلاعوض و عام‌المنفعه به مراکز فرهنگی - هیات‌های ورزشی - صندوق‌های قرض‌الحسنه - مراکز دینی و مساجد - مدارس - انجمن‌های خیریه - مراکز علمی و آموزشی - کمیته امداد امام خمینی(ره) - سازمان منابع طبیعی و محیط‌زیست می‌کند.
نوریان با اشاره به اینکه سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مسئولیت‌پذیر و متعهد، پیش از بروز معضلات و مشکلات و پیش از آنکه درخواستی از آنها شود باید بر مبنای اصول تبیین شده خود، در برابر بحران‌های آتی که ممکن است جوامع را به مخاطره بیندازند پیش‌بینی‌های لازم و اقدامات عملی انجام دهند، گفت: شرکت چادرملو با اعتقاد راسخ به تحقق این امر با پیش‌بینی بحران آینده کشور به ویژه مناطق کویری در تامین آب شرب، همراه ۲ شرکت گل‌گهر و مس سرچشمه با تدبیری دوراندیشانه از چند سال پیش اقدام به عملی کردن طرح شیرین‌سازی آب خلیج‌فارس و انتقال به مناطق مرکزی ایران از جمله استان یزد و شهرستان اردکان کرده است.
برای اجرای این طرح بزرگ ملی و استراتژیک، ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده که تاکنون بخشی از آن تامین و پرداخت شده است.


کمک ۲۵۰ میلیونی کارگران چادرملو به سیل‌زدگان

کارگران شرکت آسفالت‌طوس در معدن چادرملو ۲۵۰ میلیون تومان به سیل‌زدگان کمک کردند. اعضای انجمن صنفی کارگران معدن چادرملو (شرکت آسفالت طوس) از کمک ۲۵۰ میلیون تومانی کارگران این واحد معدنی به سیل‌زدگان شمال کشور و لرستان خبر دادند. نمایندگان کارگران پس از خرید اقلام مورد نیاز با حضور در منطقه، اقدام به تقسیم آنها بین نیازمندان کردند. اعضای انجمن صنفی کارگران چادرملو می‌گویند: کارگران شرکت آسفالت طوس و انجمن صنفی، حمایت خود را در همه موارد از هموطنان خود اعلام می‌دارند و با افتخار اعلام می‌کنیم در مواقع حساس هر کمکی از دست کارگران سختکوش معدن بربیاید با دل و جان در خدمت هموطنان خود هستیم.


کمک ۲۴ میلیارد تومانی شرکت گل‌گهر و زیرمجموعه‌های آن

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر از اختصاص مبالغی از سوی شرکت گل‌گهر و شرکت‌های زیر مجموعه آن برای کمک به سیل‌زدگان کشور خبر داد.
ناصر تقی‌زاده مدیرعامل گل‌گهر با تاکید بر همکاری و کمک همه‌جانبه گل‌گهر به هموطنان آسیب‌دیده در حادثه سیل اخیر گفت: پیرو جلسه‌های تشکیل شده در استانداری کرمان و سازمان ایمیدرو، ۲۴ میلیارد تومان برای کمک‌های همه‌جانبه به آسیب‌دیدگان سیل اخیر در کشور اختصاص داده می‌شود که ۱۴ میلیارد تومان آن از سوی سازمان ایمیدرو و ۱۰ میلیارد تومان آن نیز به استانداری کرمان به عنوان معین استان خوزستان تخصیص داده می‌شود.
تقی‌زاده در این باره گفت: ۱۲ میلیارد تومان از سوی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، ۶ میلیارد تومان از سوی شرکت سنگ آهن گهرزمین، ۳ میلیارد تومان از سوی شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، ۲ میلیارد تومان از سوی شرکت جهان فولاد سیرجان و یک میلیارد تومان نیز به وسیله شرکت سرمایه‌گذاری گل‌گهر پرداخت خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر کمک‌های نقدی، ۱۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین نیز از طرف شرکت اطلس عمران گل‌گهر برای کمک به سیل‌زدگان، ارسال و در منطقه حمیدیه خوزستان مستقر شده‌اند.


کمک ۳۸ میلیارد تومانی فولاد مبارکه به آسیب‌دیدگان سیل

حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به همت مدیران و کارکنان این شرکت، در حمایت از آسیب‌دیدگان سیل در استان‌های کشور خاطرنشان کرد: در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این بنگاه صنعتی و در ادامه حضور شرکت فولاد مبارکه در کنار آسیب‌دیدگان بلایای طبیعی، این شرکت کمک‌های خود را به اشکال مختلف در اختیار این مناطق قرار داده است.
وی افزود: شرکت فولاد مبارکه کمک‌های نقدی به ارزش ۳۶.۵۸ میلیارد تومان برای کمک به مناطق سیل‌زده در نظر گرفته است. ایمیدرو به پیشنهاد مدیرعامل فولاد مبارکه و با نظر وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت، حساب متمرکزی را برای جمع‌آوری حمایت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه اختصاص خواهد داد.
وی همچنین اعلام کرد: معادل حقوق یک روز پرسنل شرکت فولاد مبارکه به ارزش ۶۰۰ میلیون تومان به سیل‌زدگان اهدا شد. اقلام دیگری از جمله ۳ هزار پتو از باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به ارزش ۱۰۵ میلیون تومان برای آسیب‌دیدگان حوادث اخیر ارسال شد.
گفتنی است عواید فروش بلیت بازی سپاهان-ذوب آهن به ارزش ۳۵میلیون تومان به حوادث اخیر اختصاص یافت. همچنین۲۰ شاخه لوله ۱۲ متری به ارزش ۳۶۰ میلیون تومان به منظور بازگشایی راه‌های ارتباطی بین روستاهای شهرستان الیگودرز از طرف فولاد مبارکه به این مناطق ارسال شد. برای ارسال کمک‌ها به مناطق سیل‌زده نیز از خدمات ناوگان حمل‌ونقل این شرکت به ارزش ۶۰میلیون تومان بهره‌برداری شد.

عناوین برگزیده