به گزارش میمتالز، دبیر علمی دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران با اینکه این همایش فرصتی برای گردهمایی مستقیم برای ذینفعان صنعت معدن شامل دانشگاهیان، پژوهشگران، مدیران و کارشناسان صنعت معدن است تا چالشها، فعالیتها و دستاوردهای اخیر خود را به اشتراک بگذارند، گفت: اکتشاف مواد معدنی، استخراج معدن، مکانیک سنگ و ژئوتکنیک، فرآوری مواد معدنی، اقتصاد و مدیریت در معادن، محیط زیست، بازسازی، ایمنی و بهداشت و میراث معدنکاری و توسعه پایدار محورهای این رویداد علمی است. دکتر علی عالی انوری، افزود: ارتباط سازمانیافته و همکاری راهبردی دانشگاه کاشان و انجمن مهندسی معدن ایران میتواند حلقه اتصال قدرتمندی را بین عرصه دانش و فناوری از یک طرف و عرصه صنعت از طرف دیگر فراهم کند و الگویی مناسب از همکاری و تعاون را فراروی دیگر سازمانهای مشابه قرار دهد.
دبیر دوازدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران، با اشاره به استقبال از این همایش گفت: با پایان یافتن مهلت ارسال مقالات، ۲۶۰ مقاله علمی ارزشمند به دبیرخانه همایش ارسال و پس از جلسات متعدد کمیتههای علمی و بهره گیری از نظرات ارزشمند اساتیددانشگاهی، تعداد ۶۰ مقاله جهت ارائه سخنرانی پذیرفته شده و ۱۲۰ مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شد.
عضو هیات مدیره انجمن مهندسی معدن ایران افزود: بخش معدن و صنایع معدنی کشور از دیرباز، بخشی خوداتکا و پیشران در توسعه صنعت کشور بوده و اکنون در شرایط تحریمهای خارجی، نیازمند بهرهگیری فراگیر از توانمندیهای آشکار و پنهان دانشگاهها، مراکز پژوهشی و سازمانهای تحقیق و توسعه معادن و صنایع معدنی کشور است و برگزاری کنفرانسهای علمی بستری مناسب برای اعتلای معدن کشور خواهد بود. دانشگاه کاشان و انجمن مهندسی معدن، مقدم قلم و قدم همه فعالان عرصه معدن را گرامی میدارد.
منبع: دنیای اقتصاد