تاریخ: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۵۶
بازدید: ۲۱۱
کد خبر: ۳۳۳۰۹۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

۶ محدوده معدنی از منطقه حفاظت شده بشرویه خارج شد

۶ محدوده معدنی از منطقه حفاظت شده بشرویه خارج شد
‌می‌متالز - معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با اصلاح نقشه منطقه حفاظت شده مظفری بشرویه ۶ محدوده معدنی برای اکتشاف، خارج از این منطقه قرار گرفت.

به گزارش می‌متالز، حجت ایمان طلب روز یکشنبه افزود: در گذشته این معادن در داخل منطقه حفاظت شده مظفری بشرویه قرار داشت که با اصلاح نقشه این منطقه حفاظت شده، برای امر اکتشاف خارج از محدوده و نقشه منطقه قرار گرفت.

وی عنوان کرد: با پیگیری‌ها صورت گرفته این موضوع در شورای عالی محیط زیست کشور مطرح شد که با خارج شدن این پهنه‌های معدنی از داخل منطقه حفاظت شده مظفری برای امر اکتشاف و استقرار صنایع جوار معدنی موافقت شد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: بیشتر معادن این منطقه از نوع نمک است که از این پس هم اقدامات لازم برای واگذاری آن انجام شد.

ایمان طلب بیان کرد: ظرفیت بالای نمک در منطقه حفاظت شده مظفری قرار دارد که بیشتر به صورت سنتی برداشت می‌شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) خراسان جنوبی

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم