تاریخ: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۷:۳۵
بازدید: ۹۹
کد خبر: ۳۳۹۳۹۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت بررسی شد

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
‌می‌متالز - نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و با حضور مدیران ۵۰ گروه جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه‌ها با توجه به تعددشان و پوشش‌دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه‌های میانی می‌توانند نقش‌آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت‌های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه‌های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضای نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه‌های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه‌های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌ نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه‌هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می‌توان به تصفیه و سالم‌سازی آب شرب روستا‌ها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگو‌های تدوین اسناد پیشرفت منطقه‌ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه‌های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می‌کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده