تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۰۲
بازدید: ۹۵
کد خبر: ۳۴۱۷۷۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رفع موانع تولید و بهبود شاخص‌های اقتصادی در دولت سیزدهم

رفع موانع تولید و بهبود شاخص‌های اقتصادی در دولت سیزدهم
‌می‌متالز - وزیر کار گفت: عمل به سه جانبه گرایی، افزایش متناسب دستمزد کارگران، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، بازرسی از کارگاه‌های پرخطر، اصلاح مواردی از قانون کار و ... از جمله حمایت‌های این وزارتخانه از جامعه کار و تولید است.

به گزارش می‌متالز، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هشتمین همایش ملی کار در پیامی به مناسبت برگزاری این همایش، ضمن تسلیت مجدد شهادت رئیس‌جمهور و همراهان ایشان، اعلام کرد: شهید جمهور و خادم مردم علاوه بر داشتن ویژگی‌هایی، چون صادق‌الوعد بودن، اخلاص در عمل و روحیه مجاهدگونه، همواره به قوام و دوام بنیان کار و تولید و تعالی حوزه کارگری و کارفرمایی عنایت ویژه داشت.

وی افزود: شهید آیت‌الله رئیسی موفق شد تصویر امیدبخشی در مدیریت انقلابی از خود به یادگار بگذارد و اثبات کرد بدون معطل کردن کشور به اراده دشمنان و بدون اتکا به نسخه‌های بیگانگان و با تدابیر عملی و تلاش خستگی‌ناپذیر و اتکا بر توان مردم می‌توان بر مشکلات فائق آمد. دولت سیزدهم با همه توان کوشیده است با از میان برداشتن موانع تولید، باعث ایجاد تغییرات مثبت در سرمایه‌گذاری، افزایش بهره‌وری و بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی شود که رشد اقتصادی ۵ درصدی، کاهش بیکاری به حدود ۸ درصد، رشد سرمایه‌گذاری خارجی و کاهش بدهی‌های دولت از جمله این دستاوردهاست.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تلاش کرده است به عنوان جزئی از دولت مردمی، حافظ منافع نیروی کار و پشتیبان کارفرما در مسیر جهش تولید باشد و به طرق مختلف پوشش و پایداری سیاست‌های حمایتی خود را گسترده‌تر کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت سیزدهم با رفع موانع تولید، باعث ایجاد تغییرات مثبت در سرمایه‌گذاری، افزایش بهره‌وری و بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی شده که رشد اقتصادی ۵ درصدی، کاهش نرخ بیکاری به ۸ درصد، رشد سرمایه‌گذاری خارجی و کاهش بدهی‌های دولت از جمله این دستاوردهاست.

در ادامه این پیام آمده است: عمل به اصل سه‌جانبه‌گرایی، افزایش متناسب دستمزد کارگران، اجرای مستمر طرح طبقه‌بندی مشاغل در واحد‌های تولیدی، انجام بازرسی‌های مستمر از کارگاه‌های پرخطر، کاهش بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار، پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار جهت ارتقای امنیت شغلی کارگران، صیانت از اموال و حقوق کارگران و بیمه‌گذاران صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی، تلاش برای ارتقای سطح مهارتی جامعه، تلاش برای تضمین روابط کار بهتر و نزدیک ساختن دیدگاه‌های کارفرمایان و کارگران و استفاده از ظرفیت موسسات و مراکز تحقیقاتی و شبکه نخبگان برای پشتیبانی علمی از تصمیم‌سازی‌ها و ارایه آموزش‌های موثر در زمینه‌های ایمنی و بهداشت، حقوق کار، تعاون، رفاه و آینده کار تنها بخشی از تلاش‌های این وزارتخانه برای حمایت از جامعه کار و تولید بوده است که بی‌گمان بدون همکاری و تضمین شرایط تأمین منافع متقابل کارفرمایان و کارگران و انجام گفت‌وگوی اجتماعی مؤثر، امکان‌پذیر نخواهد بود.

مرتضوی تصریح کرد: باور دارم موفقیت در مدیریت چالش‌های اشتغال‌زایی و پیشبرد شایسته برنامه‌های حوزه رفاه و تعاون، به برقراری گفتگو‌های فراگیر اجتماعی بستگی دارد و برگزاری همایش ملی کار، زمینه‌ساز ارتقاء این گفتگو‌های فی‌مابین شرکای اجتماعی و دولت و بسط مذاکرات جمعی توسط انجمن‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و موثرترین راه برای جلب مشارکت ذینفعان در فرایند‌های تصمیم‌سازی است.

وی اشاره کرد: اینجانب ضمن تشکر از همه دست اندرکاران و متولیان برنامه‌ریزی و برگزاری هشتمین همایش ملی کار، امیدوارم همکاری‌های همدلانه و مشترک فی مابین شرکای اجتماعی کار و دولت و تضارب آراء و گفتگو‌های خردمندانه، منجر به ایجاد تفاهم در اهم مسائل حوزه کار و حل و فصل مسایل مبتلابه جامعه کار و تولید و بهبود شرایط کار، رشد بهره‌وری و تحقق کار شایسته شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش پایانی پیام خود تاکید کرد: در سایه تلاش‌های مردم و دولت، تغییرات در شرایط کسب و کار به گونه‌ای رقم بخورد که کارگر و کارفرما در کنار یکدیگر برای ساختن آینده‌ای بهتر و زندگی آرامش‌بخش‌تر تلاش کنند و نقش موثری در پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان ایفا کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده