تاریخ: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۲۱
بازدید: ۳۵۷
کد خبر: ۳۴۶۷۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
افتتاح ۴۵۰ طرح اشتغالزایی در خراسان رضوی؛

با مشارکت بانک قرض الحسنه مهرایران و بنیاد برکت کلید خورد

می متالز - باحضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استاندار خراسان رضوی با اهدا لوح سپاس برای باری دیگر از بانک قرض الحسنه مهر ایران به دلیل مشارکت در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی تقدیر شد.
با مشارکت بانک قرض الحسنه مهرایران و بنیاد برکت کلید خورد

به گزارش می متالز،  دکتر محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، در سفر به استان خراسان رضوی از ۴۵۰ طرح اشتغال‌زایی بنگاه‌محور، تسهیلات‌محور و اجتماع‌محور که با مشارکت بانک قرض الحسنه مهرایران به انجام رسید، رونمایی کرد.

۴۵۰ طرح اشتغالزایی این ستاد که با مشارکت و تامین مالی بانک قرض الحسنه مهرایران از طریق پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در استان خراسان رضوی آماده‌ی بهره‌برداری می باشد، مربوط به الگوی اشتغال‌زایی اجتماع‌محور «سحاب» است که در شهرستان‌های سرخس و تربت‌جام راه‌اندازی شده‌اند.

براساس این گزارش، این مشاغل در حوزه‌هایی هم‌چون پرورش قارچ، شترمرغ، مرغ بومی، دام سبک و سنگین، صنایع چوبی و ... توسط بنیاد برکتِ‌ِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و با مشارکت بانک قرض الحسنه مهرایران ایجاد و آماده‌ی بهره‌برداری است.

در اثر راه اندازی و بهره برداری از این طرح های اشتغالزایی، ۱.۵۴۷ فرصت شغلی در شهرستان های سرخس و تربت‌جام استان خراسان رضوی ایجاد شده است. با مشارکت بنیاد برکت «وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره)» و بانک قرض الحسنه مهرایران در سال گذشته حدود ۲۲ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش بالغ بر ۲ هزار و ۶۶۳ میلیارد ریال برای اشتغالزایی در مناطق محروم پرداخت شده است.

اساسی ‌ترین هدف بنیاد برکت و بانک قرض الحسنه مهرایران از کمک به راه‌اندازی طرح های توانمند سازی اقتصادی، اشتغال‌زایی پایدار برای مردم مناطق کمتر توسعه‌یافته‌ کشور است و این شیوه‌ تاکنون به شکل قابل‌توجهی نتایج مثبت خود را نشان داده است.

توانمندسازی اقتصادی روستاها و مناطق محروم کشور یکی از راهکارهای مهم برای رسیدن به اهداف ایجاد رونق اقتصادی مورد تاکید مقام معظم رهبری است. حدود یک سوم جمعیت کشور در مناطق روستایی زندگی می‌کنند که در اغلب مناطق فاقد فعالیت اقتصادی پویا و هدفمند هستند و این در حالی است که بخش اقتصاد روستایی ظرفیت‌های بالقوه زیادی دارد و با هدایت و برنامه‌ریزی مناسب می‌تواند سهم خود را در کل اقتصاد کشور ایفا کند.

حرکت در این مسیر باید با تدبیری ویژه و فعالیتی جهادگونه انجام شود تا این بخش مهم از اقتصاد کشور بار دیگر به گردش درآید و تأثیرات لازم را برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور داشته باشد. لازم است به منظور هم‌افزایی بیش‌تر، نهادهای فعال در این حوزه به‌هم وصل شوند. اقدامات مؤثری از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بانک قرض الحسنه مهرایران در حوزه‌ی توسعه‌ی مناطق روستایی و محروم انجام شده است که می‌توانند بیش از پیش مکمل هم باشند.

منبع: ایبنا
عناوین برگزیده