تاریخ: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۱:۲۶
بازدید: ۱۰۶
کد خبر: ۳۴۹۹۱۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رکورد ماهانه معاملات گواهی سپرده شمش طلا شکسته شد

رکورد ماهانه معاملات گواهی سپرده شمش طلا شکسته شد
‌می‌متالز - رکورد ماهانه حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از زمان راه اندازی این بازار تاکنون با عبور حجم معاملات از یک تن در مردادماه شکسته شد.

به گزارش می‌متالز، معامله‌گران در مردادماه امسال رکورد تازه‌ای را در بازار گواهی سپرده شمش طلا به ثبت رساندند؛ به طوری که در مرداد ماه برای نخستین بار از ابتدای راه‌اندازی این ابزار (اسفندماه ۱۴۰۱) تاکنون حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از یک تن شمش طلا عبور کرد تا با رکوردشکنی دیگری در حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا، شاهد مردادی طلایی در این بازار باشیم.

به این ترتیب معامله نزدیک به ۳۰ کیلوگرم شمش طلا به ارزش هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال در روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه، حجم معاملات مردادماه به یک هزار و ۸ کیلوگرم افزایش یافت. پیش از این، بیشترین رکورد در حجم معاملات ماهانه مربوط به اسفند ۱۴۰۲ با معامله ۸۴۳ کیلوگرم شمش بود.

بررسی روند حجم معاملات ماهانه گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالا نشان می‌دهد که از ابتدای امسال تاکنون در مجموع ۳ تن و ۷۰۰ کیلوگرم شمش طلا مورد معامله قرار گرفته که از این رقم ۴۴۶ کیلوگرم در فروردین ماه، ۷۵۵ کیلوگرم در اردیبهشت‌ماه، ۶۹۱ کیلوگرم در خردادماه، ۸۰۰ کیلوگرم در تیرماه و هزار و ۸ کیلوگرم در مرداد ماه معامله شد. همچنین از ابتدای این معاملات تاکنون بالغ بر ۷.۹ تن شمش طلا به ارزش نزدیک به ۳۲ همت در بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفته است.

به اعتقاد کارشناسان، دلیل استقبال معامله گران از این بازار به دلیل وجود مزایای متعدد همچون سهولت در معاملات، نداشتن ریسک‌های سنتی بازار فیزیکی طلا و امکان ورود به بازار طلا با مبلغی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان است.

هم اکنون ۶۰۰ هزار مشتری به طور مستقیم و یا غیرمستقیم از طریق صندوق‌های طلا در معاملات گواهی سپرده شمش طلا فعال هستند و این رویه نشان می‌دهد عموم مردم نیز در حال آشنایی با ابزار‌های مالی طلا در بازار سرمایه هستند. به طوریکه امروز هر فردی می‌تواند با حداقل سرمایه و از مسیر صندوق‌های طلا یا گواهی طلا در این بازار جذاب سرمایه‌گذاری کند و دیگر ریسک‌های سنتی و قدیمی سرمایه‌گذاری در بازار فیزیکی طلا همچون ریسک سرقت و نگهداری، کیفیت و عیار، مراجعه به بازار و ... را نداشته باشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده