به گزارش میمتالز، دکتر محمدرضا قاسمی خاطرنشان کرد: در صورتیکه این نقشهها به خوبی تهیه شوند از لحاظ کاربردی بسیار مفید هستند و میتوانند ثروت طبیعی جامعه را به مردم بشناسانند تا از آن حفاظت و نگهداری کنند.
وی تهیه اولین نقشه ژئوتوریسم ایران را به عنوان کمک و قدمی برای توسعه صنعت گردشگری کشور یاد کرد و افزود: در ایران تنها خطه شمال، اصفهان و شیراز و چند شهر دیگر مردم را به روی گردشگری جذب میکند و اگر بتوانیم این پدیده ژئوتوریسم را در جامعه به کمک این نقشهها جا بیندازیم هم به حفظ این ذخایر و محیط طبیعی کمک میکنیم و هم میتوانیم صنعت گردشگری طبیعی را توسعه دهیم.
به گفته عضو هیات علمی پژوهشکده علومزمین، تجربه ژئوپارک قشم نشان میدهد که این ژئوپارک بسیار خوب توانسته جوامع محلی را در کنار صنایعدستی فعال کند و توانسته گردشگر زیادی را جذب کند.
قاسمی تاکید کرد: ممکن است خروجی نقشههای ژئوتوریسم یک نتیجه فوری برای بخش دولتی و خصوصی مثل معادن را نداشته باشد ولی در درازمدت به جوامع محلی بسیار کمک خواهد کرد تا در این زمینه پیشرفت کنند.
وی در پایان از وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد جهت ادامه و توسعه پروژه نقشه ژئوتوریسم ایران حمایتهای لازم را به عمل آورد.