به گزارش میمتالز، «علی قاسمی» به ۴ مزیت سرمایهگذاری در گواهی سپرده نقره برای تولیدکنندگان نقره و سرمایهگذاران اشاره کرد و گفت: سرعت بالا، نیاز نداشتن به سرمایهگذاری با مبالغ زیاد، معافیت مالیاتی و امنیت حفظ و نگهداری از مهمترین مزیتهای گواهی سپرده نقره است.
او توضیح داد: یکی از مزیتهای گواهی سپرده نقره سرعت نقدشوندگی است، به طوری که همانند گواهی سپرده شمش طلا، مشتری هر زمان که بخواهد میتواند با فروش گواهی، پول خود را نقد کند، در حالی که در بازار نقره به طور حتم باید به صورت حضوری مراجعه کند.
قاسمی ادامه داد: مزیت دیگر گواهی سپرده شمش نقره این است که مالیات بر ارزش افزوده در زمان خرید محاسبه میشود؛ ضمن اینکه مالیات بر عملکرد نیز مشمول معافیت است و میتواند مزیت خوبی برای سرمایهگذار باشد.
ﻣﺪﯾﺮ ﻣﻌﺎﻣﻠﺎت ﮐﺎﻟﺎ و اﻧﺮژی ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺎرﮔﺰاری ﺻﺒﺎ ﺗﺎﻣﯿﻦ عنوان کرد: همچنین انبارداری شمش نقره در بورس کالا دارایی سرمایهگذار را در مقابل ریسکهایی سنتی سرمایهگذاری در این بازار محافظت میکند.
او در پاسخ به این سوال که آیا گواهی سپرده شمش نقره همچون طلا محصولی جذاب برای سرمایهگذاران خواهد بود؟ گفت: بله، نقره به عنوان یک گزینه مناسب برای سرمایهگذاری بوده و این فلز ارزشمند به دلیل ویژگیهای فیزیکی از جمله مقاومت در برابر خوردگی، هدایت برق بالا و استفاده صنایع فناوری، جذابیت زیادی برای سرمایهگذاران دارد؛ همچنین از نقره به عنوان یک ابزار مالی و صرافی نیز استفاده میشود.
قاسمی با اشاره به اینکه معاملات گواهی شمش طلا در بورس کالا از رونق قابل توجهی برخوردار است و بورس کالا در سالهای اخیر با رویکرد توسعه ابزارهای مالی به این اقدامات نگاه ویژهای داشته است، تاکید کرد: از آنجا که نقره گزینه مناسبی برای سرمایهگذاری است، معاملات گواهی سپرده این فلز ارزشمند نیز در بورس کالا موفق بوده و با تقاضای بالایی مواجه میشود.