تاریخ: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۲۲
بازدید: ۱۲۷
کد خبر: ۳۵۸۳۵۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان:

آینده تأمین مواد اولیه فولاد مبارکه تضمین شد/ چندین برابر شدن سود اُپال با ورود فولاد مبارکه

آینده تأمین مواد اولیه فولاد مبارکه تضمین شد/ چندین برابر شدن سود اُپال با ورود فولاد مبارکه
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان در آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا (اُپال) گفت: خرید سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا آینده تأمین مواد اولیه فولاد مبارکه را تضمین کرد و با ورود فولاد مبارکه به این شرکت سوددهی آن چندین برابر خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، محمدمسعود سمیعی‌نژاد، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان در آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به شرکت فولاد مبارکه و صنایع معدنی کاوه پارس اظهار کرد: بانک پارسیان در سال ۹۳ در یک مناقصه با مشارکت ۶۰ به ۴۰ وارد سیاست‌های زنجیره صنعت فولاد در راستای سیاست‌های کشور و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بخش معدن شد.

وی ادامه داد: یکی از کار‌های کارشناسی که در این زمینه انجام شد، سرمایه‌گذاری بر اساس طرح توازن صنعت فولاد بود که کسری‌هایی را حس می‌کردیم که در آینده گریبانگیر صنعت فولاد کشور خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان ادامه داد: زمانی که در مبارکه حضور داشتم ورود بخش معادن به صنعت فولاد یکی از معضلات بود و این در حالی بود که صنعت فولاد وارد معادن نشده بود و از بخش معادن عقب افتاده بود. در آن زمان حتی درگیری را با صاحبان معادن کرمان داشتیم که قصد داشتند سنگ آهن به فولاد مبارکه و فولاد خوزستان ندهند.

وی ادامه داد: در آن زمان به این فکر افتادیم که فولاد مبارکه که برای آینده کشور است باید در حوزه معدن نیز ورود کند، از این رو امروز خوشحالم که شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به دست اهلش سپرده شد.

سمیعی‌نژاد با بیان اینکه امروز فولاد مبارکه و فولاد کاوه پارس به مجموعه بزرگ معدنی کشور وصل شدند و آینده تأمین مواد اولیه خود را تضمین کردند، گفت: اتخاذ این تصمیم بزرگ جای تبریک دارد، برخی اوقات شاید دیدگاه‌ها، دیدگاه‌های اقتصادی نباشد و بابت حیات باشد، اما اینجا هم دیدگاه اقتصادی و هم دیدگاه حیات مطرح است و این یک کار بزرگی بود که توسط مدیران این دو صنعت بزرگ انجام شد.

وی خرید شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا توسط فولاد مبارکه و فولاد کاوه پارس را تحول بزرگ اقتصادی و صنعتی در کشور و سیستم بانکی کشور دانست و گفت: ما برای تولید ۵ میلیون تن گندله و ۵ میلیون تن کنسانتره وارد این عرصه شدیم، برای تولید کنسانتره همکاری با ایتالیایی‌ها را در دستور کار داشتیم که به علت تحریم‌ها آنها همکاری را قطع کردند، اما شرکتی آلمانی در این زمینه با ما همکاری کرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان با بیان اینکه خوشبختانه با تلاش مدیران و همکاران و هیات مدیره‌های شرکت‌ها به موقع این طرح‌ها به ثمر رسید، گفت: در زمینه کنسانتره با توجه به تأخیری که در طرح شرکت‌های خارجی داشتیم، امیدواریم که تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد. این پروژه در حال حاضر بیش از ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی در خط ۲ و ۴ دارد.

وی نزدیکی شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به شرکت فولاد سنگان را یکی از مزایای این شرکت برای فولاد مبارکه دانست و گفت: این شرکت دارای ۱۱ چاه آب است، همچنین ریل جابجایی مواد در این کارخانه موجود است و بزرگترین سد مواد باطله نیز برای این شرکت ساخته شده و توانسته چندین سال از آلایندگی جدا باشد و عوارض نداشته باشد.

سمیعی‌نژاد با اشاره به اینکه نیرو‌های جوان به کارگیری شده در اُپال توسط بازنشستگان فولاد مبارکه آموزش دیده‌اند، تصریح کرد: همچنین سیستم این مجموعه بر اساس سیستم فولاد مبارکه طراحی شده و چارت سازمانی و شرح وظایف نیز مطابق با فولاد مبارکه است.

وی با بیان اینکه پس از اجرای این پروژه و به ثمر نشستن آن وزیر صمت وقت خواستار تحت پوشش قرار دادن فولاد سبزوار توسط شرکت سرمایه‌گذاری بانک پارسیان شد، ادامه داد: کسی عهده دار این شرکت نمی‌شد در صورتی که ما با سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های صورت گرفته در آن، این شرکت را امروز به یکی از بهترین شرکت‌های منطقه از لحاظ تولید و سودآوری تبدیل کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: زمانی که من به عنوان معاون معدنی وزارت صمت فعالیت داشتم فولاد سنگان از برنامه تولیدی خود عقب بود، از این رو به این فکر افتادیم که به منظور تأمین مواد معدنی مجهزترین تجهیزات معدنی را برای این شرکت تأمین کنیم و به جرأت می‌توانم بگویم ماشین آلات معدنی که آن زمان و زمان تحریم وارد کشور شد به نوبه خود بی‌نظیر است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری بانک پارسیان با بیان اینکه شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا تاکنون بیش از ۲۰ همت سود داشته و بین سهامداران تقسیم کرده است، گفت: مطمئنم با ورود فولاد مبارکه این سود چندین برابر خواهد شد، ما زمانی بود که بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان کالا روی زمین داشتیم، اما با ورود شرکت فولاد مبارکه و شرکت کاوه پارس که مصرف‌کننده هستند، این مشکل برطرف خواهد شد.

سمیعی‌نژاد با بیان اینکه امنیت اجتماعی، تولید ثروت برای مردم و نقش آفرینی در صنعت فولاد از مزایای سرمایه‌گذاری بانک پارسیان در اُپال بود، گفت: این شرکت تاکنون ۳۰ میلیون تن کنسانتره به بازار هدف داده است، بیش از ۴۰۰ میلیون دلار صادرات داشته است، بیش از ۵ میلیون آهن اسفنجی با کیفیت به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کرده است و این بدان معناست که از لحاظ کیفیت، اٌپال در بازار جهانی و بازار داخلی جای خود را پیدا کرده است و توانستیم در زنجیره صنعت فولاد جوان‌هایی را پرورش دهیم که سال‌ها می‌تواند در این صنعت برای نظام جمهوری اسلامی کار کند.

وی با بیان اینکه صنعت فولاد در حال پیر شدن است و باید مدیر آن نسبت به جوانگرایی و بازسازی توجه داشته باشند، گفت: ما در اُپال به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که ۹۵ درصد از پرسنل بومی و جوانان هستند و میانگین سنی آنها ۳۳ سال است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان در ادامه با بیان اینکه به عنوان یک کارشناس می‌گویم که آینده صنعت فولاد در کشور افغانستان است، تصریح کرد: معادن ایران ذخایر زیادی برای سال‌های آینده صنعت فولاد ندارند، باید دولت جمهوری اسلامی و دولت‌مردان و صنایع بزرگ فکری برای آینده در بازار افغانستان بکنند.

شایان ذکر است بانک پارسیان در مزایده‌ای سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا (اُپال) به شرکت فولاد مبارکه و شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس واگذار کرد. سهم شرکت فولاد مبارکه ۵۵ درصد و سهم شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس ۴۵ درصد از این مشارکت است.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده