تاریخ: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۳۸
بازدید: ۱۰۴
کد خبر: ۳۵۸۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران خبر داد

برگزاری ۸۱ نمایشگاه در سال ۹۸/ توسعه تجارت با انعقاد تفاهم‌نامه با نمایشگاه‌ها و برگزارکنندگان بین المللی

می متالز - مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران از برگزاری ۸۱ نمایشگاه خبر داد و گفت: انعقاد تفاهم نامه با مراکز نمایشگاهی یا برگزارکنندگان بین المللی خارج از کشور توسعه تجارت توسعه دیپلماسی تجاری و اقتصادی را به همراه دارد.
برگزاری ۸۱ نمایشگاه در سال ۹۸/ توسعه تجارت با انعقاد تفاهم‌نامه با نمایشگاه‌ها و برگزارکنندگان بین المللی

به گزارش می متالز، حسین زاده در اولین گردهمایی مدیران ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص برنامه های توسعه صادرات گفت: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری نمایشگاهی با مراکز نمایشگاهی و یا برگزارکنندگان بین المللی خارج از کشور با هدف ایجاد بستر توسعه تجارت توسعه دیپلماسی تجاری و اقتصادی از اهم برنامه های این حوزه است که در این خصوص ۶ کشور به طور ویژه در برنامه قرار دارند.

وی افزود: مقدمات حضور موثر و قوی در اکسپوی ۲۰۲۰ دبی را در نظر داریم که در این مورد برنامه ریزی های ویژه ای انجام شده است.
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران عنوان کرد: برگزاری نمایشگاه در ۱۵ کشور همسایه به علاوه کشورهای چین و هند از برنامه های دیگر است که این اقدام توسعه دیپلماسی تجاری و انتقال دانش و تکنولوژی مورد نیاز صنایع داخلی را به همراه دارد.
حسین زاده ادامه داد: یکی از برنامه های ویژه امسال توسعه تولید و تجارت صنایع نساجی و پوشاک که شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی با توجه به امکاناتی که دارد و در جهت حمایت از این صنایع در این‌حوزه نمایشگاه برگزار می کند.
وی افزود: گمرک نمایشگاه های بین المللی سال ها غیر فعال بود. با اقداماتی که در این مدت انجام شد، این بخش به زودی فعال می شود. فعال شدن گمرک نمایشگاه موجب تسهیل حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه می شود. مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران با بیان اینکه بی تردید از برگزاری مرتبط با حوزه علم و فناوری حمایت می شود، گفت: پیش بینی و تخصیص تسهیلات حمایتی جهت توسعه مشارکت شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه‌های داخل و خارج را در برنامه داریم.
حسین زاده از برگزاری ۸۱ نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد: با ارگان‌ها، سازمان‌ها، تشکل‌های صنفی و صادراتی به منظور بهره مندی از ظرفیت‌های فی ما بین در توسعه همکاری‌ها و فعالیت‌های نمایشگاهی در داخل و خارج از کشور در راستای توسعه کمی و کیفی صادرات غیرا نفتی تفاهم نامه های همکاری ملی منعقد شده است.
وی با اشاره بر بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی و تشکل های مربوط در جهت بهبود تجارت کشور، افزود: ایجاد همکاری‌های متقابل نمایشگاهی با مراکز و قطب های نمایشگاهی کشور به منظور برگزاری مشترک نمایشگاه های اختصاصی-تخصصی در کشورهای همسایه و مجاور از جمله CIS برنامه ریزی شده است.
حسین زاده توسعه تجارت الکترونیکی را از دیگر برنامه های این شرکت دانست و گفت: توسعه تجارت الکترونیک از طریق افزایش سبد نمایشگاه‌های مرتبط با تجارت الکترونیک و استارت آپ‌ها در تقویم سالیانه شرکت برنامه ریزی شده است.

عناوین برگزیده