به گزارش میمتالز، «سیدرشید شاهچراغ» مدیرعامل این شرکت گفت: ما در این شرکت با طراحی و پیادهسازی شبکهای گسترده از متخصصین آکادمیک، سعی داریم ارتباط پایدار و مؤثری میان نخبگان علمی و صنعت برقرار کنیم؛ این شبکه در نیمه اول سال ۱۴۰۳ موفق شده است بیش از ۵۰ هزار عضو را جذب کند که این نشاندهنده تقاضای بالای بازار برای ارتباطات علمی و صنعتی است.
وی، سامانه هوشمند اطلاعات معدنی را یکی دیگر از اقدامات برجسته این شرکت در راستای تحول و بهینهسازی صنعت معدن دانست و اظهار کرد: این سامانه پیشرفته با رویکردی جامع به حوزه ارتباطات، اطلاعات و خدمات معدنی، به پیادهسازی فناوریهای نوین در زمینه اطلاعات مکانی و سیستم اطلاعات جغرافیایی وب (WEB GIS) پرداخته است.
مدیرعامل این شرکت ادامه داد: سامانه هوشمند اطلاعات معدنی شامل چندین زیر سیستم کلیدی است که به طور ویژه طراحی شدهاند تا فرآیندهای مختلف مرتبط با دادههای معدنی را تسهیل و بهینهسازی کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، به گفته وی، خدمات این سامانه شامل ۵ خدمت اکتشاف پتانسیلهای معدنی با استفاده از تصاویر ماهوارهای، مکانیابی تاسیس کارخانههای فرآوری مواد معدنی، تامین ماشینآلات و تجهیزات معدنی، تامین سرمایه پروژههای معدنی از طریق تهیه بستههای سرمایهگذاری و تسهیلگری در خریدوفروش مواد معدنی است.