به گزارش می متالز، مدیر عامل مجتمع سنگ آهن گل گهر که امروز به نمایندگی از سرمایه گذاران کنسرسیوم طرح فولاد اندیمشک سخن می گفت، تصریح کرد: ما مدیون فداکاری و غیرت مردم اندیمشک در جنگ تحمیلی هستیم و وظیفه ما پاسداری از حرمت خون شهدا با ایجاد تولید و اشتغال است.
وی افزود: تنها راه عزت، سربلندی و نجات ما، حرکت در این مسیر است.
نماینده کنسرسیوم سرمایه گذاران طرح جامع فولاد اندیمشک گفت: با وجود کارخانه ذوب در دزفول، مشکل بازار نخواهیم داشت. وی افزود: درفاز نخست، واحد 105 هزار تنی بریکت آهن اسفنجی
شریعتی، استاندار خوزستان نیز در این مراسم گفت: گردآمدن 4 غول فولادی در اندیمشک کار بزرگی است و حضور آنها را به فال نیک می گیریم.
وی افزود: توسعه کشور در هر نقطه در افزایش درآمد ملی و سرانه کشور موثر است. ما باید با نگاه ملی زمینه حضور سرمایه گذاران را در کشور ارج نهیم.
شریعتی گفت: پس از 8 سال دفاع مقدس، فکر می کردیم سرمایه اجتماعی کاهش یافته اما حادثه سیل این نگاه را کنار زد و در این حادثه همه در کنار هم کمک کردند تا شهرها در محاصره سیل قرار نگیرد. وی ادامه داد: مردم نشان دادند که یک ملت اند و در کنار هم هستند.
جهانگیری، فرماندار اندیمشک در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح جامع فولاد اندیمشک گفت: این منطقه از زیرساخت های لازم نظیر آب، برق، گاز و جاده راه آهن برخوردار است.
وی ادامه داد: 4 شرکت بزرگ در صنعت فولاد در این منطقه حضور یافته اند. امیدواریم این روند ادامه یابد و شاهد رونق تولید و اشتغال در منطقه باشیم.
غفرانی، مشاور عالی فولاد گل گهر و فولاد اندیمشک در این مراسم گفت: در این طرح، جدیدترین روش احیای زغالی فولاد استفاده می شود و از مزایایی نظیر مصرف کم آب، استفاده از بازماندهای کارخانه های صنعت فولاد (نرم گندله، اکسیدهای نورد، کنسانتره و ...) و غیره برخوردار است.
غفرانی تصریح کرد: محصول این کارخانه برای کارخانه های خصوصی (کوره های ذوب القایی) مصرف می شود و در شرایط قیمت بالای قراضه، نجات این کارخانه ها محسوب می شود. وی ادامه داد: کشور ما در زمینه زغال حرارتی همچون نفت بسیار غنی است.
فریدون حسنوند، نماینده مردم اندیمشک در مجلس با اشاره به اینکه حضور 4 شرکت در طرح فولاد اندیمشک، نماد وحدت، کار و تلاش، پیشرفت و اشتغال محسوب می شود، گفت: همه ظرفیت های لازم برای احداث کارخانه در منطقه وجود دارد و امیدواریم بتوانیم هدف طرح را به 1.2 میلیون تن ظرفیت عملیاتی کنیم.
وی ادامه داد: استاندار چندین بار تلاش کرد تا کنسرسیوم ایجاد شود و آقای غریب پور با دلسوزی، تدبیر و درایت، شرایط را برای امضای سند توسعه اندیمشک فراهم کرد.