تاریخ: ۰۷ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۳:۴۶
بازدید: ۱۹۵
کد خبر: ۳۶۳۱۶۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
سرپرست شرکت نصر میثاق اهواز در معدن طلای مادوفتی عنوان کرد:

در معدن مادوفتی به کانسنگ طلای پرعیار رسیده‌ایم

در معدن مادوفتی به کانسنگ طلای پرعیار رسیده‌ایم
‌می‌متالز - معدن طلای مادوفتی واقع در تفتان، یکی از معادن پرعیار محسوب شود که نویدی برای استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.

به گزارش می‌متالز، «فرشید رمضانی» سرپرست شرکت نصر میثاق اهواز (پیمانکار استخراج معدن طلای مادوفتی تفتان) در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد: استان سیستان و بلوچستان از لحاظ مواد معدنی بسیار غنی است و با وجود معادنی که کار بهره‌برداری از آنها به تازگی آغاز شده، این منطقه امیدبخش است و این امیدواری وجود دارد که با فعال شدن معادن، بیکاری که به‌ صورت وسیع در این استان وجود دارد، از بین برود. در معدن مادوفتی حدود ۳۰۰ نفر مشغول به کار شده‌اند. سعی ما بر این بود که بیشتر از افراد بومی استفاده کنیم تا در جهت کاهش بیکاری قدمی برداریم و در این راستا آموزش‌های لازم به افراد بومی که استخدام شده‌اند، داده شده تا به مرور جای افراد غیربومی را بگیرند.

رمضانی در ادامه با اشاره به این موضوع که معدن مادوفتی یک معدن بکر بود که ما شروع به استخراج آن کردیم، افزود: هم‌ اکنون به ماده معدنی پرعیار رسیده‌ایم که امیدواریم با امکانات بیشتری که برای این معدن در نظر گرفته شده و با پیشروی بیشتر در معدن، سرعت کار استخراج سریع‌تر انجام شود.

در معدن مادوفتی به کانسنگ طلای پرعیار رسیده‌ایم

وی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه ماشین‌آلات مدرن می‌تواند در استخراج سریع‌تر و بهتر به شما کمک کند، گفت: بدون شک ماشین‌آلات مدرن در استخراج معدن تاثیر به سزایی دارد، البته با توجه به استخراج هر معدن و ویژگی و قابلیت آن معدن و باز شدن جاده‌ها و پیت معدن، در هر مرحله نیاز به دستگاه‌ها و ماشین‌آلات متناسب با آن بخش را داریم. هم‌ اکنون با کامیون در حال انجام کار هستیم زمانی که معدن به صورت کامل باز شود می‌توانیم از ماشین‌آلات دامپتراک استفاده کنیم تا آمار استخراج ما نیز افزایش پیدا می‌کند.

سرپرست شرکت نصر میثاق اهواز (پیمانکار استخراج معدن طلای مادوفتی تفتان)، در پاسخ به این پرسش که آیا همچنان گمانه‌زنی‌ها در منطقه معدنی ادامه دارد، تصریح کرد: بله، این گمانه‌زنی‌ها همچنان ادامه دارد. این گمانه‌زنی‌ها در فاصله ۵۰ متر در حال انجام است و برخی مناطق ممکن است از ۲۰۰ متر تا ۷۰۰ متر حفاری شده باشند.

رمضانی در ادامه یادآور شد: کارگاهی سوله مانند در منطقه اِسکل‌آباد برای نمونه‌های باطله و مواد معدنی این منطقه در نظر گرفته شده که در این سوله، نمونه‌ها آرشیو می‌شوند و پس از عملیاتی که روی آنها انجام می‌گیرد، برای آنالیز به آزمایشگاه فرستاده می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: امیدوارم شاهد باشیم که با چنین اقداماتی، گام‌های خوبی برای ارتقای این منطقه و اشتغال‌زایی در استان سیستان و بلوچستان برداشته شود.

گفت‌و‌گو از علیرضا جعفری نژاد؛ پایگاه خبری فلزات خاورمیانه (می متالز)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده