تاریخ: ۱۳ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۶:۲۵
بازدید: ۱۱۶
کد خبر: ۳۶۳۹۰۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
گامی بلند در بهینه‌سازی فرآیند‌ها در شرکت آلومینای ایران؛

تحقق عملکرد بی‌سابقه در هندلینگ گل باطله آلومینا

تحقق عملکرد بی‌سابقه در هندلینگ گل باطله آلومینا
‌می‌متالز - رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران از ثبت رکورد جدید در هندلینگ گل باطله این شرکت با تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی پرسنل خبر داد.

به گزارش می‌متالز، دکتر حمیدرضا بادکوبه در این رابطه اظهار داشت: این شرکت با اجرای اقدامات اصلاحی در واحد گل قرمز طی ۱۵ ماه گذشته و ارسال گل به سد باطله، موفق به ثبت رکوردی جدید در هندلینگ گل باطله از ابتدای راه‌اندازی تاکنون شده است.

وی افزود: این رکورد که حاصل تلاش‌های بی‌وقفه پرسنل واحد گل قرمز طی ۱۵ ماه گذشته است، نشان‌دهنده ارتقای بهره‌وری و افزایش ظرفیت تولید این مجموعه می‌باشد.

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش میزان بوکسیت مصرفی جهت پایداری تولید، میزان گل خشک هندل شده در ۹ ماهه نخست سال جاری به بیش از ۸۶ تن در ساعت رسیده که علاوه بر اقدامات انجام شده، اضافه شدن فیلتر‌های پرس فاز دو از فروردین‌ماه ۱۴۰۳ و رسیدن به بالاترین ظرفیت خود از خردادماه (۴ تن در ساعت) نیز در انتقال گل از واشر آخر کمک کرده است.

وی یادآور شد: این در حالی است که بر اساس طراحی صورت گرفته مقدار گل خشک هندل شده حدود ۷۵ تن در ساعت می‌باشد که این مقدار با توجه به اقدامات موثر اصلاحی نسبت به طراحی ۱۵.۸ درصد افزایش داشته است.

دکتر بادکوبه تاکید کرد: در این میان افزایش مصرف بوکسیت در خطوط تولید و ضرورت حفظ پایداری فرآیندها، اهمیت این دستاورد را دوچندان می‌کند.

نقش اقدامات اصلاحی و تجهیزاتی در رکوردشکنی

دکتر بادکوبه اجرای اقدامات اصلاحی در واحد گل قرمز از قبیل تدوین دستورالعمل‌های کار با تجهیزات به منظور افزایش بهره‌وری، آموزش تخصصی اپراتور‌ها با هدف ارتقای مهارت و بهره‌وری نیروی انسانی، اجرای اصول ۵S جهت کاهش توقفات و افزایش کارایی عملیاتی تجهیزات و پرسنل،  تهیه و تدوین برنامه منظم جهت تعویض پارچه درام فیلتر‌های گل و شستشوی خط انتقال گل به سد باطله را از عوامل تاثیرگذار در کسب این موفقیت اعلام کرد.

وی همچنین اصلاح تجهیزات و خطوط از جمله اصلاح توری‌های استون کچرها، اسکرو‌های درام فیلترها، شبکه‌های درام فیلتر‌ها در موقعیت خطوط وکیوم، همچنین رسوب‌زدایی خطوط شامل: خطوط فیلتریت، وکیوم و تجهیزات جانبی درام فیلتر‌ها را از دیگر عوامل موثر اعلام کرد.

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران در ادامه با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل واحد‌های عملیات تولید، تعمیرات، فرآیند و مهندسی و سایر واحد‌ها در کسب  موفقیت مذکور، این دستاورد را نتیجه کار گروهی و برنامه‌ریزی دقیق دانست.

وی افزود: این رکورد تنها گامی از مسیر توسعه و ارتقای بهره‌وری در شرکت آلومینای ایران است به طوری که برنامه‌های آتی بر توسعه فناوری‌ها و بهینه‌سازی فرآیند‌ها متمرکز خواهد بود.

وی یادآور شد: کسب این دستاورد ارزشمند بیانگر عزم جدی شرکت آلومینای ایران در حفظ و ارتقای جایگاه خود در صنعت آلومینا و حرکت در مسیر رشد پایدار است.

عناوین برگزیده