تاریخ: ۳۰ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۳۵
بازدید: ۴۱
کد خبر: ۳۶۵۷۰۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بازدید مدیرعامل، عضو هیات مدیره و مدیران ارشد شرکت «تجلی توسعه معادن و فلزات» از پروژه فولاد شرق خراسان

بازدید مدیرعامل، عضو هیات مدیره و مدیران ارشد شرکت «تجلی توسعه معادن و فلزات» از پروژه فولاد شرق خراسان
‌می‌متالز - دکتر «مرتضی علی‌اکبری» مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژه تولید کنسانتره سنگ آهن فولاد شرق خراسان به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال و ارزیابی پیشرفت آن، از محل اجرای پروژه مورخ ١٤٠٣/١٠/٢٩ بازدید به عمل آورد.

به گزارش می‌متالز به نقل از روابط عمومی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، این پروژه که با هدف تامین خوراک اولیه زنجیره فولاد در حال انجام است، از اهمیت ویژه‌ای در راستای توسعه و ارتقای شرکت برخوردار است.

بازدید مدیرعامل، عضو هیات مدیره و مدیران ارشد شرکت «تجلی توسعه معادن و فلزات» از پروژه فولاد شرق خراسان

در این بازدید، دکتر «مرتضی علی‌اکبری» ضمن گفت‌و‌گو با مسوولان پروژه و پیمانکاران، درمورد چالش‌های پیش رو و همچنین دستاورد‌های مورد پیش‌بینی نیز تبادل نظر کردند.

وی تاکید کرد که رعایت استاندارد‌های کیفیت و زمان‌بندی در پیشبرد پروژه از اولویت اصلی شرکت می‌بایست باشد و همه تلاش‌ها باید معطوف به تکمیل پروژه در بهترین شرایط ممکن باشد و شرکت تجلی به عنوان سهامدار ۳۵ درصدی از هیچ‌گونه کمکی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.

دکتر علی‌اکبری در این بازدید گفت: هدف ما از اجرای این پروژه نه تنها پاسخگویی به نیاز‌های بازار بلکه ارتقای توانمندی‌های داخلی و توسعه زیرساخت‌های آینده‌نگر است و امیدواریم با تلاش همه ارکان پروژه، شاهد موفقیت‌های بیشتر در این پروژه باشیم.

در پایان بازدید، دکتر «مرتضی علی‌اکبری» از تمامی دست اندرکاران پروژه تقدیر و تشکر کرد و ضمن بیان حمایت‌های لازم، به اعضای تیم اطمینان داد که امکانات مورد نیاز برای تسریع در اجرای پروژه فراهم خواهد شد.

طبق گزارش ارائه‌شده از سوی مهندس «سیدمحمد رضوی» مدیرعامل شرکت فولاد شرق خراسان، پروژه تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۳ در حدود ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون ۲ هزار تن آرماتوربندی، ۳۲ هزار مترمربع قالب‌بندی، ۱۸ هزار مترمکعب بتن‌ریزی، ۱۵۰۰ تن اسکلت فلزی و ۱۵ هزار مترمربع پوشش سازه اجرا شده است.

همچنین ترانسفورماتور‌های مورد نیاز پروژه در محل پروژه وارد شده و تجهیزات مربوط به سنگ‌شکن، نوارنقاله، استکر و ریکلایمر و همچنین فیلتراسیون یا در مسیر ترخیص و حمل به محل پروژه می‌باشند و یا در حال آماده‌سازی جهت حمل از مبدا ساخت تجهیزات قرار دارند.

مهندس رضوی در خاتمه بیان کرد: تمام تلاش ارکان پروژه جهت بهره‌برداری از پروژه مزبور در سال ۱۴۰۴ است.

منبع: تجلی توسعه معادن و فلزات

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده